Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Questrooms Medis - Room Escape Game

0,0 • 0 recensioner
Questrooms Medis - Room Escape Game

Questrooms är ett real-life-spel och en gruppaktivitet som startade i Hongkong och som idag finns världen över. Tanken är att deltagarna ska ta sig ut ur olika rum med hjälp av sin egen list och samtidigt leva ut skräckfyllda fantasier. På Södermalm kan man hitta en av filialerna.

Upplägget kan beskrivas som ett dataspel förflyttat till den fysiska verkligheten. Istället för att sitta framför en skärm spelar deltagarna i grupp, på plats, och alla kan vara med. Det finns med andra ord ingen åldersgräns, utan även barn kan delta om de är i sällskap av vuxna. Spelet finns i olika varianter, såsom ett hemsökt fotolabb eller en klassisk skräckfilm där deltagarna själva är offren. Det senare upplägget är dock endast tänkt för vuxna och rekommenderas inte för folk med ”svaga nerver”. Den som söker en kick, däremot, kan förmodligen räkna med att få just det.

Varje grupp får max en timme på sig att ta sig ut, och hela spelet övervakas av personalen via säkerhetskameror. Hela sceneriet är uppbyggt kring att deltagarna ska komma i stämning, men det är även utrustat med olika ledtrådar som man kan använda för att bryta sig ut. De olika spelen är till för allt från barnfamiljer till kollegor och svensexor eller möhippor, och i samband med spelet kan deltagarna pusta ut med fika, snacks och dryck i sällskapsrummet.

Se även Questrooms - Room Escape Game

Användarbilder på Questrooms Medis - Room Escape Game

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Questrooms Medis - Room Escape Game!