Stockholm Sea Padel

4,0
1 betyg
Sportanläggning
Hemsida
Instagram
Stockholm Sea Padel
4,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

Stockholm Sea Padel erbjuder Stockholms första flytande padelbanor. Här kan du spela padel tillsammans med ditt padelteam, kollegorna eller kompisarna. Du hittar anläggningen vid Skeppsbron, Marievik, Strandvägen och Norr Mälarstrand.

Efter att ha lanserats sommaren 2021 har Stockholm Sea Padel etablerat sig i Stockholm som en vattenburen padeldestination och en unik upplevelse för aktivitet utomhus. Det är stadens första flytande padelanläggning, och den erbjuder utöver en padelbana med med bänkar också en tillhörande padelshop samt ett restaurangcafé med bar och mat. Där kan du varva ner och äta efter en padelmatch medan du blickar ut över vattnet och Stockholms båttrafik. Du kan också drömma dig bort till en tropisk ö på den soliga sandstranden, med ett svalkande glas i handen eller något ätbart från restaurangen. Behöver du utrustning till spelet kan du hyra racket och köpa bollar i shopen, eller ladda på med energi i form av snacks och förfriskningar. När du är sugen på att testa något nytt eller bara få lite variation i sportandet kan du kasta några parti boule, eller utmana balansen på en stand up paddle board. 

Är du sugen på att boka banor och anordna ett evenemang eller en kick-off på Stockholm Sea Padel så hjälper de dig gärna att arrangera detta. Här finns catering från restaurangen och olika evenemangspaket som kan specialanpassas efter önskemål. Även toaletter, två enklare duschar med tillhörande omklädningsrum och en färskvattendusch utomhus för varmare dagar finns att nyttja.

Håll utkik på Stockholms Sea Padels hemsida för att följa pråmen mellan de olika adresserna samt boka din bana.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Stockholm Sea Padel Användarbilder

Recensioner av Stockholm Sea Padel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 juli 2023

Bra personal och trevlig häng. Man kunde verkligen vara i sin egen bubbla och bara njuta 👌