Stockholm Sea Padel

0,0
0 betyg
Redigera Stockholm Sea Padel

Stockholm Sea Padel erbjuder Stockholms första flytande padelbanor. Här kan du spela padel tillsammans med ditt padelteam, kollegorna eller kompisarna. Du hittar anläggningen vid Skeppsbron, Marievik, Strandvägen och Norr Mälarstrand.

Efter att ha lanserats sommaren 2021 har Stockholm Sea Padel etablerat sig i Stockholm som en vattenburen padeldestination och en unik upplevelse för aktivitet utomhus. Det är stadens första flytande padelanläggning, och den erbjuder två dubbla banor med bänkar, en tillhörande padelshop samt ett restaurangcafé med bar och mat där du ska du kunna varva ner och äta gott efter en padelmatch medan du blickar ut över vattnet och Stockholms båttrafik. Behöver du utrustning kan du hyra racket och köpa bollar i shopen, eller ladda på med energi i form av snacks och förfriskningar.

Är du sugen på att boka banor och anordna ett evenemang eller en kick-off på Stockholm Sea Padel så hjälper de dig gärna att arrangera detta. Här finns catering och olika evenemangspaket som kan specialanpassas efter era önskemål. Även toaletter, två enklare duschar med tillhörande omklädningsrum och en färskvattendusch utomhus för varmare dagar finns att nyttja.

Håll utkik på Stockholms Sea Padels hemsida för att följa pråmen mellan de olika adresserna samt boka din bana.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Stockholm Sea Padel!

Användarbilder på Stockholm Sea Padel Visa alla

  • Lägg till bild