Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stockholm under stjärnorna

4,2
6 recensioner
Redigera Stockholm under stjärnorna
Stockholm under stjärnorna

Stockholm under stjärnorna är en takterrass i Stockholm där det samsas barer, restaurang, utomhusbio, träning och aktiviteter. Konceptet drivs av livsstilshotellen Hotel At Six och Hobo Stockholm och är en del av AMF Fastigheters stadsutvecklingsprojekt Urban Escape.

Användarbilder på Stockholm under stjärnorna Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Stockholm under stjärnorna av Ida B.
  • Bild från Stockholm under stjärnorna av Louise L.
  • Bild från Stockholm under stjärnorna av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 maj 2018 · Uppdaterad

Det här är precis vad man vill ha en sommardag! Ett måste att ha varit här minst en gång innan sommaren är slut. Jag har varit här två gånger och det har varit lika härligt varje gång. De gångerna har det inte varit något annat... Visa hela »

23 sep 2019

Har varit här och druckit drinkar två gånger och och vacker sommardag finns det få ställen som slår detta. Vyn över Stockholm är helt enkelt makalös!

Högt upp över takåsarna breder trädäcket ut sig. Det känns,... Visa hela »

7 okt 2018

Väldigt stort, skulle säga att man garanterat får plats. Bra med sittplatser finns även läktarplatser som jag inte riktigt gillar, känns bara som man sitter på varandra. Musiken var jätte hög, för hög runt platserna vid DJ båset så... Visa hela »

19 aug 2018

Stockholm under stjärnorna hade inte kunnat öppnat på en bättre vår/sommar. Detta tillhåll har varit perfekt under sommaren när man har velat få lite bris en varm sommarkväll. Mycket folk, stor yta, avslappnad och skön vibe. Perfekt för en A... Visa hela »

Listad i: Bästa AW
8 jun 2019

ÄLSKAR! Så härlig stämning och fantastisk utsikt över Stockholm!!

Listad i: D R I N K
21 aug 2018

Härliga drinkar och stämning. Maten var dock under all kritik, vi åt en bränd, smaklös nudelsallad med tonfisk och bibimbap:en var... jag finner inte ens ord. Ingen i sällskapet kunde äta upp ens en tredjedel och kollektivt ansåg vi att detta var sämsta... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.