Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

XR Play

0,0
0 recensioner
Redigera XR Play
XR Play

På XR Play i Solna kan du uppleva virtual reality tillsammans med vänner, familj och kollegor. Sätt på dig VR-glasögonen och upptäck helt nya världar. Upplevelserna sträcker sig från färgglada musikspel till att skjuta horder av zombies.

Vill du ha en lite annorlunda team building-aktivitet, eller bara göra något roligt med vänner och familj, så är virtual reality ett kul alternativ. När du sätter på dig VR-glasögonen och haffar kontrollerna är det som att kliva in i en helt ny värld där möjligheterna är oändliga. Utmana dina motspelare i olika spel, eller testa på hur det känns att hoppa fritt från en klippa. Här finns det mängder av alternativ att välja bland, oavsett om ni är ute efter action eller något mer rofyllt, dock har alla spel en åldersgräns på 12 år.

XR Play ligger på promenadavstånd från Solna station och består av öppna och luftiga lokaler. Här finns det plats för upp till 10 personer åt gången och VR-stationerna har stora skärmar så att även de som inte spelar kan se vad som händer innanför glasögonen. Det finns dessutom ett konferensrum att boka i samband med ett VR-event – kanske ett spännande alternativ inför nästa konferens? Virtual reality passar även för en unik afterwork eller ett actionfyllt födelsedagsfriande.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera XR Play!

Användarbilder på XR Play Visa alla

  • Lägg till bild
  • Skjut! – Bild från XR Play av Johan S.
  • Kul med jobbet! – Bild från XR Play av Johan S.
  • Inlevelsefullt... – Bild från XR Play av Johan S.