En lunch som gör skillnad: Yalla öppnar på Söder

Nu kan fler människor skapa en relation till Rinkeby samtidigt som man får smaka på den goda maten som kvinnorna på Yalla Rinkeby lagar. Genom att besöka det nya lunchhaket på Södermalm bidrar du även till integration, jämställdhet och framtidstro.

Yalla Rinkeby är ett café med catering- och konferensverksamhet som varje dag serverar hemlagad mat och egengjorda produkter. Syftet är att ge utlandsfödda kvinnor möjlighet till arbete och integration, samtidigt som de lär sig om entreprenörsskap. Kvinnorna undervisas i språk, köksverksamhet och sömnad samtidigt som de får hjälp att stärka sin självkänsla.

Nu får ännu fler människor möjligheten att ta del av Yalla Rinkebys koncept, då de den 21 november öppnar en ny lunchrestaurang med samma namn på Åsögatan vid Biograf Victoria på Södermalm. Här kommer det att serveras soppa, sallad och varma rätter som tillagas från grunden. Bidra till jämställdhet och integration och avnjut samtidigt en god lunch hos Yalla Rinkeby på Södermalm. Restaurangen kommer ha öppet tisdag till fredag klockan 11 till 14.