GastroNord intar Stockholmsmässan

Obs. GastroNord har flyttats fram till den 23-25 mars 2021 på grund av coronaviruset.

Europas främsta mötesplats för hotell-, restaurang- och cafébranschen, GastroNord, slår upp portarna på Stockholmsmässan den 31 mars. Denna gång ligger stort fokus på hållbarhetsfrågor och nytt för i år är bland annat Vego/Vegan-scenen samt Foodtech-området.

Vartannat år samlas Europas hotell-, restaurang- och cafébransch på GastroNord för att få ny kunskap och inspiration inom mat och dryck. Årets mässa äger rum på Stockholmsmässan den 31 mars - 2 april och fokuserar på branschens utmaningar, med hållbarhet i centrum. Nyheter för i år är bland annat Vego/Vegan-scenen där Fredrik Kämpenberg kommer att driva en svinnrestaurang, samt Foodtech-området där innovatörer presenterar och spår i framtidens matbransch.

– Utmaningarna för branschen har nog aldrig varit större än nu, där den stora frågan är hållbarhet, något alla i dag måste förhålla sig till. Årets GastroNord ger en unik inblick i branschens utmaningar med tanken att kunskap och lärande är bästa medlet för framgång, tillsammans med en förståelse om kommande generationers behov, säger Daniel Fritzdorf, GastroNords projektchef.

Varje dag under mässan kommer även fyllas med frukostseminarier och mängder av utställare från hela Europa.