Hetaste tipsen i Stockholm just nu

Nöjeslysten, hungrig eller helt enkelt bara nyfiken på vad som försiggår i huvudstaden? I den här guiden ger vi våra 10+ hetaste tips på högintressanta saker som händer i Stockholm just nu. Det kan handla om allt från grymma konserter till spännande utställningar, nya restaurangöppningar, stora möbelmässor eller andra intressanta händelser och events som inte får missas. Guiden uppdateras varje måndag med nya tips på aktuella saker att göra i Stockholm just nu.

Gröna Lund konserter 2019: Här är alla artister som spelar

Konsertsommaren 2019 är här. Nu har nöjesfältet slagit upp portarna för Stockholms musiksugna publik. Lenny Kravitz, The Smashing Pumpkins och Backyard Babies är bara några av de artister och band som är inbokade för konserter på Gröna Lund under sommaren 2019.

Sommarens härligaste gågator i Stockholm

En välkommen trend i Stockholm är att vissa gator stängs av för biltrafik under sommarmånaderna för att förvandlas till härliga gågator under projektnamnet "Levande Stockholm".

Uniqlo och Matateljén öppnar uteservering i Kungsan

I sommar öppnar klädbutiken Uniqlo en sommarterrass i Kungsträdgården tillsammans med kvarterskrogen Matateljén och möbelföretaget Swedese. Fram till slutet av augusti bjuds det på en pop-up-foodtruck och enklare lunchrätter på lokala råvaror.