Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör digital julshow

Artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson står bakom julshowen ”Tomten och Bocken – En slags Julshow”, som skulle ha spelats på Hamburger Börs till mitten av december. Med tanke på rådande omständigheter har man nu tvingats tänka om och väljer därför att sända showen digitalt den 16 december, med biljetsläpp den 30 november.

För att julkänslan ska infinna sig även i år bjuder duon in till den digitala showen ”Tomten och Bocken – En slags Julshow”. Julshowen kommer att blanda inslag av musik, humor och spontana upptåg för att sätta publiken i julstämning.

– Många har hört av sig och frågat om det går att se Tomten och Bocken på distans och vi vill såklart ge möjligheten till det och därför har vi nu ordnat med ett online-event av showen, där Per och jag hänger med de som tittar. Det blir som en digital julfest. Med online-eventet har vi möjlighet att sprida glädje och julstämning till alla de som nu i pandemitider inte hade möjligheten att se showen på Börsen i Stockholm. Det känns otroligt fint,  säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

– Det ska bli väldigt spännande att showa för en publik som tittar hemifrån sitt vardagsrum och vi ska allt se till att de som sitter hemma i sofforna känner sig minst lika delaktiga som om de var på plats. Det kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga, galet roligt, säger Per Andersson.

Regissören bakom ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” är Edward af Sillén, en prisbelönt regissör och manusförfattare som har hunnit med att göra det mesta inom underhållning med publiksuccéfilmer.

Julshowen sänds digitalt den 16 december och biljetterna släpps här den 30 november.