Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör julshow ihop

Artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson står för årets julshow på Hamburger Börs. Med en begränsad publik, minimalt med biljetter och maximalt med underhållning blir det en show att se fram emot.

För att julkänslan ska infinna sig även i år bjuder duon in till showen ”Tomten och Bocken – En slags Julshow”. Showen kommer att blanda inslag av musik, humor och spontana upptåg för att sätta publiken i julstämning. Måns och Per stod på scen tillsammans redan 2011 när Per medverkade i Allsång på Skansen, som följdes upp när de tävlade tillsammans i Så ska det låta i januari i år.

– Några av mina finaste ögonblick i tv har varit med Per och jag har alltid velat hitta på något mer på scen med honom. När vi i våras gjorde Så ska det låta ihop fick vi så fin respons att vi började fundera på vad det kunde vara. Det blev Tomten och Bocken - förhoppningsvis den första av flera föreställningar tillsammans, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

Regissören bakom ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” är Edward af Sillén, en prisbelönt regissör och manusförfattare som har hunnit med att göra det mesta inom underhållning med publiksuccéfilmer.

Julshowen har premiär den 13 november och går under november och december på Hamburger Börs. Biljetterna släpps fredag den 25 september klockan 10 via LiveNation och Showtic.