Pontus Frithiof öppnar Pocket på Lidingö

I höst öppnar krögaren Pontus Frithiof ännu en Pocket-restaurang. Den här gången är det Lidingöborna som får ta del av frukost, luncher, takeaway och catering.
– Läget och den trevliga och rymliga lokalen passar vårt nya, uppdaterade bistrokoncept perfekt, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Pocket by Pontus slår upp portarna efter sommaren i Lidingö Stadshus, nära Lidingö Centrum, efter drygt ett års upphandling med Lidingö Stad. Här ska man erbjuda en trevlig mötesplats inte minst för affärsluncher och lunchmöten, men också frukost, takeaway och catering. Restaurangen kommer även att ha möjlighet till utökade öppettider för förfrågningar och evenemang.

Pontus Frithiof driver sedan tidigare flera Pocket i Stockholm, bland annat i Arenastaden, och tanken är att det moderna bistrokonceptet ska kännas igen.

– Vi kommer från och med september kunna erbjuda Lidingöbor, företag och besökare i området ett nytt alternativ för frukost, lunch, takeaway samt catering. Vi gör det med snabb service samt goda och vällagade rätter, säger han.