Rolig nyhet från Supperfamiljen! Nu öppnar Asian Post Office

Tisdagen den 6 mars går till historien som dagen då Supperfamiljen fick tillökning av ännu en restaurang, med en ny geografisk inriktning. Det asiatiska köket har alltid lockat och med nya Asian Post Office kommer man att erbjuda en resa genom hela Asien, från Beirut till Tokyo. Tillsammans med gästerna hoppas restaurangen på att upptäcka, utforska och testa sig fram i jakten på nya upplevelser och smaker.

Mat och dryck
Här tolkas smaker från hela Asien, med inspiration från hela kontinenten. Det är sedan gammalt en vana att dela på smårätter, något man har fått uppleva på syskonet Supper, och denna detalj är en av många som de tagit med till Asian Post Office. Drinkmenyn är innovativ och kreativ, men med tydliga inslag från Asien. Baren ska vara en levande kokpunkt, och restaurangen kommer att hålla öppet ända till 02 på fredagar och lördagar. Ambitionen är att vara ett naturligt stopp oavsett vilken fas man är i under kvällen.

Klassisk adress - ny miljö
Adressen ligger mitt i centrala Stockholm där restauranglivet växer så det knakar, och lokalen har en framgångsrik föregångare då Niklas Ekstedts Niklas tillsammans med klubben Kåken tidigare huserat här. Men i och med att Asian Post Office tar över har man även renoverat och gjort om lokalen. Alm och betong tillsammans med italiensk sten har fått sätta ton till en nu ljusare lokal med mjuka och jordnära materialval.

Chambre séparée
Restaurangen kommer även att ha en väl tilltagen chambre séparée med plats för 40-50 personer. Séparéen går i samma stil som resten av restaurangen och ligger helt i anslutning med övriga lokalen med endast glaspartier som skiljeväggar. Rummet är även fullt utrustat för att kunna hantera konferenser.

Restaurangen är ritad och designad av Martin Karlsson (Aurelle Studio) och den visuella identiteten är framtagen av Oliver Olsson och Carolina Krupinska.

Boka bord här.