Stureplansgruppen öppnar nytt livsstilshotell vid Nybroviken

I augusti öppnar Stureplansgruppen Bank Hotel - ett exklusivt boutiquehotell vid Nybroviken. Bank Hotel erbjuder 115 moderna hotellrum, flera restauranger och barer av internationell klass och har det perfekta läget mitt i Stockholms shopping-, kultur- och nöjesdistrikt.

Beläget på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen ligger det nya hotellet vars byggnad är från 1910. Efter en flerårig ombyggnation där man tagit tillvara på det tidigare bankpalatsets originaldetaljer öppnar här nu ett unikt boutiquehotell. De 115 rummen går i en harmonisk färgskala med taktila material som sten, trä och exklusiva tyger. Av de åtta omsorgsfullt designade sviterna är den största, Bank Extreme Terrace Suite, på 185 kvadratmeter med fönster från golv till tak och en imponerande kungsterrass med utsikt över Nybroviken.

Bank Hotel kommer att leva dygnet runt. Här kan du börja dagen med en à la carte-frukost i den renoverade bankhallen, och avsluta kvällen på den lummiga takterrassen med utsikt över ett grönskande Djurgården.

- Det här är Stureplansgruppens vision av ett livsstilshotell där inspiration har hämtats från resor runtom världen. Med en inbjudande atmosfär och förstklassiga restauranger får hotellet en unik plats på Stockholmsmarknaden. Det här är ett hotell som utmärker sig, säger Stureplansgruppen VD och huvudägare, Vimal Kovac.