Svenskt Tenns uteservering öppnar på Strandvägen

Den 30 maj öppnar Svenskt Tenns Tesalong sin uteservering på Strandvägen 5. Nytt för i år är att besökare även kan avnjuta ett glas vin eller champagne på serveringen med utsikt över Nybroviken.

På uteserveringens meny i övrigt finns glass i säsongsbetonade smaker, svalkande isteer, milkshake på matcha-te, salta smårätter och ett frukosterbjudande med nybryggt kaffe och smörgås.

- Vi fick enormt fin respons på förra årets uteservering och nu vi ser fram emot alla kommande sommardagar. I år kan vi dessutom erbjuda våra gäster ett lite bredare urval av både drycker och tilltugg, säger Linnea Fjellander, ansvarig för Tesalongen.

Smakerna på glassen baseras på de råvaror som är i säsong och byts ut varje dag, bortsett från den egenkomponerade jasminte- och citronglassen, som har blivit något av en signatursmak. Smakerna på iste är helt nya för i år.

- Under vintern har vi provat oss fram med flera olika bryggningar och tesorter, och bland annat landat i nya isteer som Milky Oolong och Matchalemonad, säger Linnea Fjellander.

Uteserveringen har totalt 14 sittplatser och följer butikens öppettider. En trappa upp i butiken har Tesalongen öppet som vanligt.

Mer information: Svenskt Tenns Tesalong

Visa på karta