Tak öppnar Bur och Chambre separée

Ett år har gått sedan Tak slog upp portarna på Brunkebergstorg mitt i stan. Nu lanseras eventytan Bur samt ett chambre separée i anslutning till den hyllade restaurangen på plan 13.
- Vi kommer aldrig att bli helt klara utan söker ständigt nya och bättre upplevelser för våra gäster, säger Frida Ronge som är kreativ ledare på Tak.

Med panoramavy över Stockholm öppnade Tak i mars förra året - då med bar, råbar och terrass ytterligare en våning upp. I augusti tillkom teppanyakin Unn med endast åtta sittplatser. Efter en nybyggnation i lokalerna är det nu dags för nyheterna Bur och Chambre Separée.

Den nya eventytan Bur öppnar bredvid Råbaren på plan 14 med en egen bar och ska gå att boka för allt från företagsevent till mingel och fest för upp till 40 personer, men också för bordsservering och cocktails på fredagar och lördagar. I anslutning till själva restaurangen öppnar Taks nya chambre separée för frukost, lunch, middag och möten. Här finns plats för 20 personer.

- Genom Chambre Separée och Bur kan vi erbjuda avskildhet i en livlig miljö tillsammans med mat och dryck av högsta kvalitet. Utsikten över hela Stockholm kommer på köpet, säger Frida Ronge.

Både Tak och Unn har uppmärksammats internationellt och med priser som Årets Affärskrog i Dagens Industri och Merroir Award från White Guide. Frida Ronge har även utsetts till Årets Innovatör och Smakskapare på Restauranggalan.