Tre nya sommarklubbar flyttar in på Strömterrassen i Operahuset

I sommar gungar det lite extra på Operahusets södra sida. Tre klubbar och stans bästa utsikt utlovas när säsongen drar igång på Strömterrassen i anslutning till Brasseriet. Med start den 21 maj bjuder klubbveteranen Tom Pyl på sena utekvällar fyllda med somrig r'n'b, hiphop, house och disco.

Tom Pyl, som bland annat har satt sin prägel på Berns, Gubbrummet på Spy Bar, Humlan och Kåken, tar hjälp av Elsa Ekman och Pierre RonGert Camilo som ställer till med fest på fredagar respektive lördagar.

Signal
Den 21 maj är det premiär för lördagsklubben Signal med inriktning på alternativ disco och elektronisk nostalgi. Residents är Pedrodollar (Studio Barnhus), Yourhighness (Rollerboys), Julian Wareing (Lighthouse) och RNGRT som tillsammans bjuder in både svenska förmågor och några av norra Europas bästa dj:s till klubben.

Royal
Fredagen den 27 maj drar utomhusklubben Royal igång med den erfarna resident-dj-duon Tony Zoulias och Taro bakom skivspelarna. Här utlovas "det tyngsta inom klassisk och sprillans ny hiphop, r'n'b, dancehall och annat gott". Värdar är Myggan och Elsa Ekman.

Saturdays
Månadsklubben Saturdays, som senast huserade på Lilla Hotellbaren, håller under sommaren till på Strömterrassen varannan lördag med start den 28 maj. Residenterna Nikki Pryke och Sussi Zällh spelar en bred mix av dansmusik och med sig har de även gäst-dj:s som Alland Byallo (DE), Johanna Knutsson (DE), Mount Liberation Unlimited och Omar Santis.

Läs mer om Saturdays på Facebook

Mer information: Brasseriet