Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bröd & Salt SoFo

5,0
1 recension
Redigera Bröd & Salt SoFo
Bröd & Salt SoFo

Stockholmarnas förkärlek för nybakat kvalitetsbröd står sig. En kedja som har specialiserat sig på stenugnsbakat bröd och färska bakverk är Bröd & Salt, som finns på flera adressen i stan. I deras kombinerade butik och café på Renstiernas gata kan du köpa såväl bröd och smörgåsar som populära bullar och andra sötsaker över disk.

Se även Bröd & Salt Birkagatan, Bröd & Salt Sankt Eriksplan, Bröd & Salt MOOD Stockholm, Bröd & Salt Rådmansgatan, Bröd & Salt Tullhus 3, Bröd & Salt Hammarby Sjöstad, Bröd & Salt Gamla stan, Bröd & Salt Cityterminalen, Bröd & Salt Flemingsberg, Bröd & Salt Södra station, Bröd & Salt Norrtullsgatan, Bröd & Salt Sveavägen, Bröd & Salt Götgatan

Användarbilder på Bröd & Salt SoFo

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2020

Bröd och salt är en personlig favorit. Servicen är alltid på topp och deras mörka limpa med flingsalt på är gudomlig! Den är inte alltid enkel att lägga vantarna på eftersom det tydligen är fler som tycker som jag, men lyssna på persona... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.