Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bröd & Salt Sveavägen

2,0
4 recensioner

Bröd & Salt Sveavägen

2,0
4 recensioner
Bröd & Salt Sveavägen

I Stockholm är det aldrig långt till närmsta kvalitetsbageri. En av kedjorna som satsar på stenugnsbakat bröd och färska bakverk är Bröd & Salt, som har vuxit till flera butiker runt om i stan. I butiken på Sveavägen samsas rustika matbröd med sötsaker och färdiga matlådor för den på språng.

Se även Bröd & Salt Birkagatan, Bröd & Salt Sankt Eriksplan, Bröd & Salt MOOD Stockholm, Bröd & Salt Rådmansgatan, Bröd & Salt Tullhus 3, Bröd & Salt Hammarby Sjöstad, Bröd & Salt Gamla stan, Bröd & Salt Cityterminalen, Bröd & Salt Flemingsberg, Bröd & Salt SoFo, Bröd & Salt Södra station, Bröd & Salt Norrtullsgatan

Användarbilder på Bröd & Salt Sveavägen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Semlor och kaffe – Bild från Bröd & Salt Sveavägen av Marcus S.
  • Sällskapet – Bild från Bröd & Salt Sveavägen av Marcus S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jan 2020

Här smiter jag in varannan helg för att handla kaffe & lunch till kollegorna. Deras pizza är perfekt för lättlunch och frallorna är alltid fräscha! Kardemummabullarna är en favvo och sköljs gärna ner med en fin latte på havremjölk.

1 aug 2020

Köpt fika och satt oss ner men störs av den unga tjejen i kassan som spelar samma utländskta låt hela tiden och pratar på facetime med sina kompisar på högtlare. de blev en kort besök men man vill inte komma tillbaka.

14 mar 2018

Väldigt goda semlor och helt ok kaffe. Förstår dock inte varför dom endast använder sig av engångsartiklar, det drar ner betyget till en tvåa. Finns bättre ställen runt omkring.

3 dec 2019

Tyvärr blaskigt kaffe. Tog en saffransbulle med mandelmassa isch degig. 71 kronor är DYRT.