Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bar à Vins

4,5
6 recensioner
Redigera Bar à Vins
Bar à Vins

Här äter du fransk bistromat kombinerad med franska viner från utvalda vingårdar, bland annat ekologiska. Såväl mat som vin anpassas efter säsong och serveras bland rutiga dukar i parisisk anda. För den som vill fördjupa sig anordnar Bar à Vins även temakvällar såsom vinprovningar. Sedan 2017 driver ägaren även en fransk delikatessbutik vägg i vägg med vinbaren. Här hittas bland annat franska charkuterier och ostar, och den som vill kan prova viner till.

Användarbilder på Bar à Vins Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bar à Vins av Theo L.
  • Bild från Bar à Vins av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 okt 2018

Underbar liten fransk pärla.
Vinbaren ägs av en fransk sommelier som brinner för sina franska viner som är unikt valda för hans bar. Inget lämnas åt slumpen. Bar a vins viner finns ej att hitta på Systembolaget.
Rustik inredning och meny. Grymma c... Visa hela »

23 jan 2019

Så trevlig och geniun fransk kvarterskrog! Enkeln men väldigt god mat till bra priser. Bra vinlista också. Hög mysfaktor men inte så festligt. Lite högre medelålder på gästerna..

9 sep 2019

Mysigt och datevänligt! En riktig höstfavorit.

Listad i: FRANKOFIL
13 aug 2019

Detta är en favorit på Östermalm. Litet, genuint, smal meny med klassiska franska rätter. Härligt att gå förbi spontant och slå sig ner vid baren för ett glas och en charkbricka.

19 jan 2021

Världens mysigaste fransos med ett genuint intresse för vin, mat och nöjda kunder. Ett stycke fransk civilisation och medelhavsvärme i Norden! Philippe som äger restaurangen är en underbar karaktär som bjuder på sig själv och får alla att känn... Visa hela »

16 nov 2015

Mysig och intim liten franks bar som även serverar enklare rätter. Passar efter en lång promenad runt Djurgården eller om man bara vill äta en omelette och ta ett glas vin. Trevlig folk, enkel atmosfär och mycket vänligt bemötande utav personal. Älskar... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.