Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bar Étable

3,5
2 recensioner
Bar Étable

Bar Étable drivs av krögaren Danyel Couet som även står bakom franska restaurangen Allegrine tvärs över gatan. I "bakfickan", som Bar Étable också kallas, kan man slinka in för en fördrink eller stanna hela kvällen och dricka viner från olika vindistrikt.

På södra sidan om Kammakargatan hittar du Bar Étable. Hit kan du komma oavsett om du vill ta en drink före eller efter middagen, äta lunch eller njuta av en charkbricka i baren. Ta chansen och prova några av deras noggrant utvalda viner, personalen berättar gärna och ger tips på det senaste ur sortimentet. Föurtom vin hittar du öl på tapp och flaska samt cocktails på menyn och blir du hungrig finns enklare barrätter och franska charkuterier.

I den gemytliga lokalen samsas hemtrevliga möbler, inramade små tavlor och horn på väggarna. Sommartid öppnar baren upp sina stora skjutfönster mot torget och dukar upp uteservering på franskt manér. Under de lummiga trädkronorna som pryder torget kan man bli sittandes längre än planerat och det som började som en lunch kan enkelt övergå till en drink eller två. Varje torsdag kör Bar Étable ”Jazz au vin” med livemusik.

Vill man ha lite miljöombyte kan man enkelt traska över till Allegrine några meter därifrån.

Användarbilder på Bar Étable Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bar Étable av Ida B.
  • Bild från Bar Étable av Ida B.
  • Bild från Bar Étable av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 okt 2019

Ny favorit i stan! 🍷🧀

1 feb 2019

Lunch
Det finns bara två val, en vegeteraisk och en med kött.
Skönt med litet utbud men då förväntar man sig att alla smaker och råvaror är gjorda till perfektion. Speciellt när en av rätterna är soppa, inte så mycket brain surg... Visa hela »