Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

O'Learys Östermalm

3,0 • 5 recensioner
O'Learys Östermalm

Sportbar på typiskt amerikanskt manér. Köket erbjuder de perfekta tilltuggen, såsom nachos, wings och ett stort utbud av hamburgare och dess tillbehör. Givetvis massvis med öl i baren. Genererar alltid skön stämning och glöm inte att boka bord långt i förväg vid de stora matcherna för då är det alltid fullpackat.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2019

Inte den bästa olearys jag varit på. Maten var god, en hamburgare som smakade bra. Ingen burgare dock som sätter sig i minnet, men när man var super hungrig så gick den ner. Servicen var okej, lite dryg personal men var också extremt mycket folk. Inredningen är... Visa hela »

31 dec 2018

Helt OK, inte mer. Lätt slitet - på fel sätt - personal som är trevlig men lätt ouppmärksam (inte OK att stå och mecka med mobilen). Maten funkar, men portionerna känns små. Bra täckning för sport dock, vilket är ett plus.

17 apr 2017 · Uppdaterad

En av de trevligare sportbarerna! Maten är väl sådär men personalen är trevlig och det är sällan för mycket folk.

14 jun 2017

Allt är bra på O'learys förutom maten - den är usel och dyr. Med det sagt är maten sekundär när jag går på sportbar varför 3an känns rimlig.

22 dec 2014

Jag gillar Olreays på många sätt, men tycker det förstörs lite av den usla maten. Personligen är jag verkligen ett fan av att äta samtidigt, men det går liksom inte här.