Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Stureplan 1

4,0 • 3 recensioner
Stureplan 1

Före detta Utecompagniet heter numera Stureplan 1 och huserar alltså mitt på Stureplan, inramad av blommor och växter. Här hittar du en utomhusbar som öppnar redan på morgonen och serverar frukost, lunch och smårätter vid sidan om kvällens barhäng. Men endast på sommaren, givetvis.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019

Alltid ett säkert kort! För en aw, sätta sig på dagen en solig eftermiddag eller vilken kväll som helst. Har varit här oräkneliga gånger och det är alltid bra! Ibland bättre och ibland sämre beroende på år. Men i år samarbeta... Visa hela »

11 feb 2020

Älskar fd utecompagniet! Mitt i smeten, mycket folk, liv och rörelse men ändå soft. Här serveras allt det man vill dricka, från bubbel till moderna drinkar. Gå hit med vännerna på en sommarkväll, kanske för några drinkar inför en... Visa hela »

24 aug 2018

Härlig sommarrestaurang och perfekt för en AW i solen eller en drink före maten en sommarkväll. Eller kanske ett glas vin mitt på dagen - ja det fungerar för det med!
Supertrevligt häng mitt i stan där man kan sitta och kolla på folk! Gå dit m... Visa hela »