Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Spitfire

3,9
12 recensioner
The Spitfire

Dagtid är Spitfire en gemytlig liten kvarterspub för ölhäng och enklare middagar, men framemot midnatt svidar stället om till ett stämningsfullt festinferno några steg från Stureplan. Ta det lugnt med vännerna, gå all in eller stanna länge och gör både och.

På Birger Jarlsgatan nära Svampen hittas den stammistäta, klassiska puben med rustik mysfaktor och mängder av ölsorter i baren - bland annat Spitfire, som stället har fått sitt namn efter. Brittiska lädersoffor, mörka träpaneler och gamla fotografier sätter prägel på Spitfires lokal, och sommartid kan man även slå sig ner på uteserveringen som värms upp med infravärme när det blir svalare. Bortsett från ett stort utbud av öl och andra drycker serveras även tilltugg och varmrätter som hamburgare och fish n chips.

Inför midnatt förvandlas Spitfire till en partybar med härlig stämning och där pulsen stiger ju längre in på småtimmarna man stannar. Hit hittar mängder av festglada kompisgäng för att umgås och dansa till kända hitlåtar långt in på nattkröken (på onsdagar och helger är stället öppet till 03). Klubben har länge varit ett känt och avspänt inslag runt Stureplan och festandet har hållit i sig i många år.

Se även Oxid

Användarbilder på The Spitfire

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 dec 2018

SCHLAGER MED DRAG!
Om man läst min recension om Lemon Bar vet man att det är det som gäller. Om jag går till Stureplan för att partaja är det alltid här jag avslutar min kväll eller startar för den delen. En gammaldags pub som på kvällskvi... Visa hela »

24 apr 2019

Lite sunkig lokal men visst, ett alternativ till dom hippa ställena på Stureplan.

28 mar 2019

Tycker de har ett riktigt coolt namn, Spitfire. Det är en gammal sportbil av Triumph som tillverkades 1962-1980. Tror ni mig inte går det att googla fram. Massa ölsorter som en kan pröva. Tyckte mest om namnet, typ som att man väljer vin efter etiketten liksom. Gå dit... Visa hela »

23 feb 2018

Absolut bästa stället i stan att dansa loss på med ett gäng kompisar! Här kan du lämna klackarna och kostymen hemma (om du vill). Stämningen är så nära man kan komma en hemmafest, med rustik inredning och avslappnad atmosfär. I högtalarna... Visa hela »

22 dec 2014

Spit är väldigt speciellt för att vara Stureplansklubb. Normalt går jag på Stures, Amba, White eller Berns. Spit liknar inget av dessa ställen över huvud taget. Det är extremt litet, inrett som en (risig) pub. Ändå slutar jag alltid här nå... Visa hela »

14 apr 2017 · Uppdaterad

Den här typen av Rhodos-bar är inte riktigt min favorit.

Spitfire är en bar/nattklubb som är inredd som en pub, det är alltid för mycket folk och de spelar after ski-musik. Lokalen är ganska liten men, som jag nämnde, tar de in mycket folk så bå... Visa hela »

2 jun 2015

Helt okej som bar men lokalen lämpar sig inte riktigt som nattklubb. Personalen är alltid trevlig.

8 apr 2015

Spitfire är en liten engelsk pub som blir klubb. Stämningen här är avslappnad och opretansjös, alltid grym musik, god stämning och folks som dansar överallt. Sjukt bra drag. Bartenderna är alltid trevliga och det är alltid mycket folk. Ett extra stort plu... Visa hela »

3 sep 2018

Toppen resturangt ligger mycket centralt i direkt anslutning på Stureplan omöjlig att missa mycket bekväma Chessterfeild soffor och god pub mat. Ett måste på Stureplan vid sidan Av Anglais bar. Stureplan bästa pub och kanske mysigaste mötesplats för alla S... Visa hela »

14 apr 2019

Ölen på dagtid är jävligt bra. God mat också, men jag saknade lite den personliga känslan. Det kanske bara var jag dock. Var här i Mars 2019.

2 sep 2015

Spitfire är stället du går till när du befinner dig på Stureplan men är trött på alla dryga vakter och dyra priser. Här kommer du in gratis, vilket gör att du visserligen inte kan ställa samma krav på varken lokal eller drinkar, men vad... Visa hela »

10 feb 2016

Underbart. Roligaste stället i Stockholm.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

10 feb 2016

Jag älskar spitfire. Vad säger du Fredrik??

15 jul 2017

Kommer inte in om man har shorts en varm sommarkväll samtidigt som tjejer kommer in med kort kort kjol..