Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tocayo

5,0
3 recensioner
Redigera Tocayo
Tocayo

Samma gäng som står bakom mexikanska restaurangen Chelas rattar även vinbaren Tocayo, som ligger mittemot på Verkstadsgatan i Hornstull. Här serveras framförallt latinamerikanska viner, men även en och annan cocktail. Den lilla menyn rymmer smårätter som passar bra till drycken. På sommaren bjuder uteserveringen in till gott häng.

Användarbilder på Tocayo

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 apr 2021

Var på Tocayo igår kväll och vilket härligt ställe! Så himla gott och älskade inredningen! Var där med en väninna och bättre än så här blir det inte. 👌

14 mar 2021

Nyöppnade vinbar vid Hornstull där maten även tillfredsställer smaklökarna på ett helt otroligt sätt. Vi provade vegetariska och räkorna tillsammans med ett vittvin som rekommenderades av personalen och allt passade otroligt bra tillsammans. Även atmosfä... Visa hela »

31 mar 2021

Översätt till svenska »

I was there on their opening weekend and was completely blown away by the food and drinks. I'll be craving what we had for the coming months and can't wait to visit them again.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.