Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Un Poco Bar

4,0 • 9 recensioner
Un Poco Bar

Un Pocos kontinentala bakficka Un Poco Bar hittar du matbar och cocktailbar som håller öppet fram till ett.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 apr 2019

Eftersom jag blev förälskad i Un Poco så var mina förväntningar höga på backfickan, speciellt eftersom de har samma meny. Men det hela blev tyvärr väldigt platt.

Servicen är verkligen fantastisk! Allt ifrån när jag ringde och bo... Visa hela »

13 jan 2019

Äntligen har jag fått äta Un Pocos mat. De 4 av 5 stjärnorna motiveras uteslutande av den smak som maten levererade och då jag ätit en godare tryffelpasta på en annan restaurang i Stockholm kunde jag inte med att ge full pott. Men låt er inte luras av det... Visa hela »

7 nov 2018

En riktigt härlig Italienare på hörnan som råkar ligga ett stenkast från där jag bor. Jag har ätit här många gånger och även på grannen Un poco, båda väldigt goda!

Sist jag var på Un poco bar delade mitt sä... Visa hela »

16 nov 2018

Riktigt trevligt ställe.

Vi orkade inte tänka till på menyn och tog en färdig meny där alla förrätter ingick och 2 olika pasta och en risotto.

Jag hade förväntningar på tryffelmakaronerna men det var kvällens enda besvikels... Visa hela »

27 dec 2014 · Uppdaterad

Skulle äta på Un Poco men det var fullt så trillade in på den nya bakfickan som har ersatt Enoteca. Det blev succé. Bra service och några riktiga smaksensationer. Allra bäst minns jag en taco, deras ostronvarianter och en lättstekt tonfisk. Menyn var lit... Visa hela »

20 nov 2018

Så en vanlig tisdag förvandlades till en tripp till Italien, det var så gott och trevligt!

Hade tänkt prova något med tryffel men pga allergihinder (jättebra service kring det!) testade jag istället deras pappardelle med Salccicia... så gott!!... Visa hela »

10 maj 2019

Minst lika bra som Un Poco! Ätit här många gånger då det är min ”kvarterskrog”. Plus är uteservering under våra få sommarmånader.

23 jun 2015

Precis som Un Poco är Un Poco Bar en restaurang i toppklass. Jag är alltid nöjd med mina besök här. Maten är såväl smakrik som prisvärd. Favoriterna är tonfisken till förrätt och risotton till varmrätt.

14 apr 2019

Charmig personal och gott vin. Rekommenderar Un Pocos röda đŸ‘ŒđŸŒ