Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Whitmans Deli

4,0
4 recensioner
Whitmans Deli

Vinbar och deli med fokus på ekologiskt. Här hittar du även craft beer och fika. På matmenyn står bland annat grillad levain, sallader och soppa. Ett rustikt litet ställe för lunch och lättare middag. Whitmans Deli drivs av den kanadensiske kocken Chris Whitman.

Användarbilder på Whitmans Deli

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 dec 2018

trevligt litet ställe! Stannade till här senare en kväll för att ta några glas med sällskapet. Finns de klassiska att dricka, som bubbel och öl... vet inte om dom har eller om jag skulle valt att ta en drink här. Känns inte som ett sådant stäl... Visa hela »

24 dec 2018

Gulligt ställe . Litet men mys. Har haft lunch och AW här. Tyvärr inget ställe man lägger på minnet men hanar du här så, ja, du hamnar här och sen går du vidare

27 sep 2016

Bara druckit här hittills men Canada ftw

17 mar 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mitt favorit ställe i Stockholm. God mat-jag älskar den mjuka tacos med grill kyckling och den gröna Ärtsoppa. De har också en bred markering av hantverksöl och ekologiska viner (Pinot Noir är min favorit) och personalen är bara den bästa. Jag kan varmt... Visa hela »