Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Regeringsgatans Blommor

2,3
3 recensioner
Redigera Regeringsgatans Blommor
Regeringsgatans Blommor

Drömmer du om att fylla ditt hem med vackra blomsterarrangemang och fantastiska buketter, som liknar något som skulle kunna vara hämtat ur en inredningstidning? Då ska du besöka Regeringsgatans Blommor. Floristerna här är nämligen proffs på att sätta ihop vackra buketter och arrangera växter snyggt i utvalda krukor och vaser. Ägarinnan har vunnit titeln distriktmästarinna i blomsterdesign, och det säger ju en del. Man jobbar hela tiden för att utvecklas och vill alltid vara uppdaterade med nya trender inom blomster. Många inspirationsresor går till Holland och olika mässor. Imponera på vännerna med ett blomsterfyllt hem, fixa bröllopsbuketten eller överraska flickvännen med en vacker ros, Regeringsgatans Blommor hjälper dig med konsultation.

Användarbilder på Regeringsgatans Blommor Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 apr 2016

Var här här om dagen och köpte en brutal kaktus och ett litet miniträd. Fick grymt bra service och utbudet var mycket bra. Fin butik. Priserna är säkert väldigt höga, men jag har inte så mycket att jämföra med förutom Ica och Ikea, och då... Visa hela »

19 sep 2016

Fruktansvärt. Fick ett fikonträd i födelsedagspresent som verkligen stank kattkiss så det inte gick att ha trädet inne. Åkte till butiken för att få byta till något annat. Möttes då av snorkig otrevlig personal som vägrade vara tillmö... Visa hela »

7 aug 2018

KÖP INTE HÄR!
Köpte ett fikonträd som jag efter några dagar såg att den var angripen av spinn. När jag försökte lämna tillbaka den var ägaren där och var extremt otrevlig och vägrade ta tillbaka den (trots att man har rätt a... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.