Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

& Other Stories

3,7
3 recensioner
& Other Stories

H&M:s populära syskonbutik med trendiga kläder som kan kombineras till en personlig stil. Här kan du sätta ihop en komplett outfit med allt från underkläder till skor, väskor och mängder av accessoarer. Kollektionerna kretsar kring inspirerande "fashion stories". & Other Stories gör även olika samarbeten med kända designers.

Användarbilder på & Other Stories

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 feb 2020

Jobbig butik som känns för klinisk och opersonlig. Gillar deras online store mycket mycket mer. En hittar ett brett utbud av skor, väskor, accessoarer, skönhetsprodukter och plagg med en egen stil. Eller i alla fall det är önskvärt, blir ju inte så när... Visa hela »

19 maj 2019

Här har det blivit många shoppingturer! Bra utbud på kläder som ligger i tiden för modet. man kan hitta det lite mer unika kontors inspirerade kläderna, casual vardag eller fest. Accessoarer, skor, väskor och smycket gör ens look mer personlig. Dom har vä... Visa hela »

6 maj 2019

Fantastisk butik!! Du kan hitta ALLT här inne, allt från billiga smycket till härliga klänningar, de snyggast skorna och fantastisk inredning. Lokalen är super, trevlig personal, bra strukturerat och aldrig någon kaos. Lokalen är även tillräckligt stor... Visa hela »