Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gunnar Fahlström Juvelerare

0,0
0 recensioner
Redigera Gunnar Fahlström Juvelerare
Gunnar Fahlström Juvelerare

Välrenommerade Hovjuvelerare Gunnar Fahlström är en känd juvelerare med ateljé/showroom på Sveavägen 33 1 trappa, där man har levererat smycken och juveler åt en hel nation i årtionden.

Sedan 1930 har man förgyllt kunderas tillvaro med förlovningsringar, vigselringar, smycken och juveler. Ingen beställning är klassisk nog, ingen förfrågan är för modern – här bemöter man alla kunders önskningar med lyhördhet. Kvalitet och generationer av erfarenhet gör att kunder återkommer år efter år.

Här möts internationellt guldsmide med egentillverkade dyrgripar. Tack vare Gunnar Fahlströms etablerade rykte syns butikens smycken regelbundet i press och media. Materialet är ofta utgångspunkten för skapandet. Färgstenar och diamanter, i kombination med hantverket, sätter design och idérikedom i fokus.

Smycken som går i arv kan ibland kräva lite omtanke och uppfräschning. Ateljén hjälper gärna till med att restaurera och laga gamla familjeklenoder så att de kan föras vidare i släkten i samma skick som när det gjordes. Gunnar Fahlström handtillverkar även förlovnings- och vigselringar helt efter sina kunders önskemål.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Gunnar Fahlström Juvelerare!

Användarbilder på Gunnar Fahlström Juvelerare Visa alla

  • Lägg till bild