Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Less is more

0,0
0 recensioner
Less is more

Less is more-devisen klingar inte alltid så bra i Whatsupssthloms modeöron. Men Less is more är i alla fall en butik med den rätta tonen o second hand-andan hela vägen ner till Hornsgatan 151. Här finns mest 50- och 60-tals kläder, men egentligen kan vad som helst slinka in i sortimentet bara det passar in. Less is more är liksom på något vis bara förnamnet inte hela känslan. Då är det faktiskt more is more som gäller och det är en devis att sympatisera med. Det spelar inte alltid så stor roll vad det är more av. Det kan vara stil som helhet ner till prål och prylar i smått. På Less is more ges det definitivt more second hand-attityd än vanligt. Som en garderob av gamla modeminnen, ett virrvarr av skor, kläder och svunna modedagar som är dagens mode.

Här får du dessutom rådgivning och hjälp med mindre justeringar av kostymören, tillskäraren, skräddaren och butiksägaren Chatrin.


Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Less is more!

Användarbilder på Less is more

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.