Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

LuxuryWatches Grev Turegatan

5,0 • 3 recensioner
LuxuryWatches Grev Turegatan

Exklusiva LuxuryWatches är ett riktigt mecka för den som älskar klockor. I flaggskeppsbutiken på Grev Turegatan 12 samsas de senaste trenderna med vintageklockor och riktiga klassiker under ett och samma tak. Här hittar du bland annat kända märken som Patek Philippe, Rolex, Audemars Piguet, Pro-Hunter, Hublot och IWC.

Butiken, som ligger mittemot Sturegallerian och drivs av en internationellt känd klocksamlare, kantas av diskreta glasmontrar. Som klockentusiast hittar du det mesta att prova i det handplockade sortimentet, framför allt begagnat men även nytt. Erfarenheten av klockor är gedigen och man satsar hårt på att erbjuda proffsig service till kunderna. Här kan du inte bara köpa, utan även sälja och byta in ditt gamla ur och få experthjälp på köpet. Kanske är det en gammal släktklenod som får kliva tillbaka för en ny Rolex eller annan uppdaterad accessoar.

Butiken är större än syskonet på Sibyllegatan och har även fler drop-in-tider. I montrarna hittar du en mängd välrenommerade märken i stil med Jaeger-LeCoultre, Omega, Hublot, Tudor och Pro-Hunter. Det är bara att ta plats i en läderfåtölj och låta dig lotsas fram till ett långsiktigt köp. Har du siktet inställt på en speciell modell som inte längre finns att få tag på i Sverige, kan du även be om hjälp med att leta fram ett exemplar genom kontakter i branschen. De kan ta fram i princip vilken klocka som helst och till ett pris du ska kunna känna dig nöjd med.

Se även LuxuryWatches

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 okt 2015

Grym butik. Bra service, bra utbud, bra priser.

5 sep 2018

Fin design! Rekommendera varmt

29 dec 2016

Översätt till svenska »

Such amazing service and a great price! Gave me a great deal on my used Rolex as a trade in. This was the third store we went to, the others didn't have any Submariners and there was a 3 month waiting list. George had it in stock an took such good care of me. This is the place to go. A beautif... Visa hela »