Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Monki Skrapan

3,3
3 betyg
Redigera Monki Skrapan
Monki Skrapan

Monkis alla butiker är enhetligt inredda med mysig belysning och roliga detaljer, såsom färger och speglar. Här finns basplagg blandat med trendiga plagg, allt med en speciell touch och fokus på detaljer. På Monki finns även en del skor och accessoarer.

Användarbilder på Monki Skrapan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 feb 2020

Butiken är gullig och rolig. Roliga presenter, underkläder och accessoarer .
Oftast när någon jag känner säger att det de har på sig är från Monki blir jag alltid Wow, inspirerad men är jag själv är i butiken är jag lost. Kä... Visa hela »

4 dec 2018

Stort utbud, inte så mycket folk, de brukar det iallafall inte vara när jag varit där. Men det kan även vara väldigt Skönt. Man slipper långa köer, och att människor springs På varandra och knuffas.
Stället är alltid städat, kl... Visa hela »

15 jun 2015

Monki är en av mina favoritbutiker. Det är liksom alltid lite udda kläder blandat med riktiga guldklimpar till plagg. Just butiken i Skrapan har länge varit butiken jag går till när jag behöver fylla på garderoben med mjuka sköna kläder. Här h... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.