Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Weekday Götgatan

4,3
7 betyg
Redigera Weekday Götgatan
Weekday Götgatan

Svenska Weekday grundades av Örjan Andersson och är inte minst känt för denim. Klädkollektionerna är inspirerade av skandinavisk design och präglas av dova färger och raka linjer. I butiken hittar du inte bara Weekdays egna kläder, utan även ett urval av andra svenska modedesigners.

Se även Weekday Drottninggatan

Användarbilder på Weekday Götgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 nov 2019

Den här weekday är trevligare än den på Drottninggatan enligt mig. Personalen är trevligare och mer hjälpsam. Den känns mer öppen och enklare att kolla i och handla.
Dock hamnar jag inte här så ofta.

dom har en casual men personlig... Visa hela »

1 nov 2018

Måste säga att det här vid närmare eftertanke är en av mina favoritbutiker i Stockholm! Förutom att jag gillar Weekday så är just den här lokalen väldigt bra (gillar inte Drottninggatan!). Den har en stor välkomnande entré, det är... Visa hela »

2 okt 2018 · Uppdaterad

Ja, hur betygsätter man? Butikens utbud i förhållande till sin egen smak eller butiken i allmänhet? Hyfsat stor butik i två plan där personalen alltid känns hjälpsam och det mesta finns.

28 mar 2019

De har kläder där, jättemycket kläder men de saknar det viktigaste av allt. Plankstek och nubbe, var fan gömmer de grejerna liksom. Kom dit för att ha en trevlig AW men kom ut med ett par jeans istället. De sitter iofs riktigt bra och håller än idag men... Visa hela »

5 mar 2019

Ska du köpa nya jeans så är det ögonaböj med sig hit! Grym hjälp, jättebra utbud av storlekar och modeller. Plus fin inredning, mer Söder än så här blir det rakt inte!

17 apr 2017

Trevlig och hjälpsam personal, jag handlar ofta här! Kläderna är snygga och helt OK kvalité (framförallt i paritet med priset).

4 nov 2017

Bästa butiken ever så härliga kläder och personalen supertrevliga !

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.