Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Älskade Traditioner

4,5 • 6 recensioner
Älskade Traditioner

Inrett i retromöbler från mitten av 1900-talet serverar Älskade Traditioner våfflor i en rad olika former - från den maffiga dessertvarianten till den lite mer "matiga" med exempelvis löjrom, kyckling eller ekologisk fetaost. Också sallader, wraps, hälsosmoothies och mängder av hembakade sötsaker finns att hitta i utbudet. Nostalgiskt och uppdaterat på samma gång.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns en anledning till att det heter just Älskade Traditioner: du älskar det från första stund och vill göra det till din egen tradition att gå dit ofta. Jag tänker kanske som ”sista söndagen i varje månad” eller ”dagen innan må... Visa hela »

Riktigt fint och trevligt ställe med jättebra service och väldigt goda våfflor.

Trevligt ställe med vänlig personal och förstås grymma våfflor och shakes.

Roligt koncept, bra käk och massa olika tillbehör till våfflorna och övriga menyn. Ta dig hit en solig helg för brunchhäng

Älskar konceptet! Och vem inte gör det, det finns väl ingen som hatar våfflor? Drar oftast till Älskade Traditioner efter en härlig söndagspromenad eller lördagens shoppingrunda och det är alltid lika mysigt. Stället är inte jättestort i f... Visa hela »

Trevligt retro-cafe som serverar både bullar och kakor samt inte minst våfflor (matiga och goda).