Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Älskade Traditioner

4,6 • 16 recensioner
Älskade Traditioner

Inrett i retromöbler från mitten av 1900-talet serverar Älskade Traditioner våfflor i en rad olika former - från den maffiga dessertvarianten till den lite mer "matiga" med exempelvis löjrom, kyckling eller ekologisk fetaost. Också sallader, wraps, hälsosmoothies och mängder av hembakade sötsaker finns att hitta i utbudet. Nostalgiskt och uppdaterat på samma gång.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 sep 2018

Äntligen har jag varit på Älskade traditioner! Jag blev precis så frälst som jag hoppats. Vi kom hit en ganska stressig lördag. Det var mycket folk så uteserveringen var full. Jag går inte i en drömvärld och tror att detta populära, ultimata... Visa hela »

Listad i: Mina favoriter
9 apr 2018

Det finns en anledning till att det heter just Älskade Traditioner: du älskar det från första stund och vill göra det till din egen tradition att gå dit ofta. Jag tänker kanske som ”sista söndagen i varje månad” eller ”dagen innan må... Visa hela »

30 okt 2018

Våfflor, våfflor, våfflor. Söta, sura, salta.

Inredningen är en urgullig missmatch av 40, 50, 60-talet...kan tro att många äldre får en härlig nostalgi kick.

Jag gillar att det ser ut som ett organiserat loppis lokal. Hemtrevlig och... Visa hela »

22 okt 2018

Fantastisk lokal och spännande matutbud! Älskar de trasiga våfflorna! Helt klart värt ett besök

Listad i: Fikadags
10 jul 2018 · Uppdaterad

Var här på självaste våffeldagen och åt en älskad tradition. Helt klart ett ställe på söder värt att besöka med sin egen härlig nisch med härlig lokal. Trots kaos på grund av mycket folk på denna dagen var personal hela... Visa hela »

30 nov 2018 · Uppdaterad

Hur traditionsenligt det är att äta våfflor med chillimayo, det vet jag inte. Men detta stället är mycket mer än svensk tradition och kanelbullar, bryggkaffe, klassiskt sötade våfflor, grädde, drottningssylt. Det är högst modernt med diverse v... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
20 aug 2018

Supertrevlig lokal, inredning och deras utbud! Här går du inte hem hungrig. Ett måste!! En pärla på söder.

23 okt 2018

Älskar älskade traditioner. Härligt ställe att käka en matig våffla och avrunda med någon av de grymma efterrätterna. Du kommer vara glad, mätt och belåten efter ditt besök!

9 jan 2016

Roligt koncept, bra käk och massa olika tillbehör till våfflorna och övriga menyn. Ta dig hit en solig helg för brunchhäng

28 jan 2017 · Uppdaterad

Riktigt fint och trevligt ställe med jättebra service och väldigt goda våfflor.

28 aug 2017

Trevligt ställe med vänlig personal och förstås grymma våfflor och shakes.

8 okt 2018

Underbart ställe ⭐️⭐️

Svårt att välja bland alla godsaker

16 jul 2018

Det här stället är så coolt. Retrostyle på allt från personalens klädsel, till koppar och musik. Det är ett coolt koncept som håller. Våfflorna är såklart magiska, vi åt en med lax och porscherat ägg. Önskar dock lite... Visa hela »

10 okt 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bra frukost, trevlig personal och god mat. Kanske en smula för att spela retro amerikanska 60-strängen för min smak

18 okt 2017

Älskar konceptet! Och vem inte gör det, det finns väl ingen som hatar våfflor? Drar oftast till Älskade Traditioner efter en härlig söndagspromenad eller lördagens shoppingrunda och det är alltid lika mysigt. Stället är inte jättestort i f... Visa hela »

5 sep 2016

Trevligt retro-cafe som serverar både bullar och kakor samt inte minst våfflor (matiga och goda).