Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Årsta Konditori

4,5
2 recensioner
Redigera Årsta Konditori
Årsta Konditori

Traditionellt litet fik vid Årsta Torg i bevarad 50-talsstil med eget bageri och omtyckta bakverk. Här hittar du bland annat färskt bröd, olika tårtor och smörgåsar samt både klassiska och lite mer moderna bakelser. Vårens semlor brukar vara riktigt populära. Tårtsortimentet varierar från dag till dag, vilket innebär att det kan vara bra att beställa tårtor i förväg.

Användarbilder på Årsta Konditori

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jan 2019

Konditoriet som ligger exakt 452 meter från min lägenhet. Det är lite av en upplevelse att kliva in här. Du förflyttas helt klart till en äldre tidsepok då inredningen och de flesta skyltar är helt orörda och bakverken gamla klassiker såsom semlor... Visa hela »

31 dec 2018

Läckra ”hembakade” konditorivaror. Ett klassiskt kondis med ett fåtal platser att fika på. Något att se fram emot är konditoriets semlor som är klassiska och har nått berömmelse långt utanför Årsta! Något att se fram emot!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.