Art Bakery NK Parkaden

3,6
16 betyg
Café
Hemsida
Art Bakery
3,6
16 betyg
Hemsida

Inne i NK Parkaden hittas Art Bakery, ett hantverksbageri där man både kan fika och kolla på modern konst. Här arrangeras även aktiviteter och pop-ups. Bakom konceptet står Johan Sörberg, en av Sveriges främsta bagare, tillsammans med Melanders Group.

Föreslå ändringar

Recensioner av Art Bakery

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 feb. 2023

God matcha, trevlig personal. Hört att dom ska ha magiska bakelse 😍
Ett bra jobb/plugg café!

28 feb. 2021

Öppet, luftigt, Modernt. Trevlig ställe med fina konstverk på väggarna, och bakelser som är lika fina dom. Bra smaker med liten twist och Även god sushi! Skulle gå tillbaka hit för både, lunch, fika, aw etc. Trevligt ställe oavsett tillfälle!

18 mars 2019

Bageri, restaurang med sushi och gourmet mackor, samt bar

Lokalen är luftig, enkel och elegant. Lite tråkig inredning som räddas av stora fönstervägg som släpper in ljus och är perfekt för people watching.

Förutom fantastisk vackra bakv... Visa hela »

16 aug. 2021

Trevligt café mittemot NK på Regeringsgatan. 100-talet platser med gott om plats mellan borden, men ändå lugnt och skönt. Bakverk, bowls, smoothies, kaffe, öl och vin står på menyn.
Trevligt med café mitt i stan som inte tillhör de vanlig... Visa hela »

16 jan. 2020

Jag har varit på Vernissage då man fick se både fotoutställning av Charlie Bennet samt njuta dem goda bakelser från Art Bakery.
Bakelser i sig var som fina små Konstverk. Den ens var choklad mousse och den andra var ju citron med hallon fyllning.... Gjorda med... Visa hela »

27 mars 2019 · Uppdaterad

På Regeringsgatan ligger denna cafe restaurang. Här hittar du både bröd, bakelser och sushi/sallad. De erbjuder även frukost på morgonen. Varje dag går jag förbi deras skyltfönster påväg till jobbet och man kan inte allt annat än att b... Visa hela »

16 jan. 2020

Var på Art Bakery på vernissage och fick smaka bakelser som såg ut som små konstverk och vars mousse fullkomligt smälte i munnen. Det centrala läget, med stor och luftig lokal gör detta ställe perfekt för fika- eller lunchpaus i shoppande men äve... Visa hela »

8 maj 2021 · Uppdaterad

Edit: Varit tillbaka ett par gånger och nu har även menyn bytts ut. Kycklingbowlen inte lika bra längre tyvärr men absolut god! Laxbowlen var god men inte mer än ok, ätit bättre. Sällskapet tog tonfisk, den såg otrolig ut! Sänker betyget till en 3:... Visa hela »

Listad i: Vardagslunch
15 jan. 2020

Vacker lokal med otroliga bakelser på menyn, även ramen och sushi. Udda kombo men stället passar också för en härlig AW! Jag gillar det! Passa också på att se konsten som hänger uppe för tillfället - jag var här på en vernissage o... Visa hela »

16 jan. 2020

Igår firade Art Bakery sin 1-års dag med en strålande vernissage! Foton av Charlie Bennet, och som är stylade av Elisabeth Johansson. Färger och interiörer som lyser, och bakverk som lockar på alla tavlor. För oss som var unga på 70-talet strål... Visa hela »

4 feb. 2020

Bakverken var både fina att titta på och att avnjuta. De har ett bra utbud för den som är hungrig eller för den som bara är sugen på något sött. Väldigt rymliga lokaler som sväljer rätt mycket folk. Stilig inredning men inte direkt mysigt.

16 sep. 2020

Kul koncept med både bra lunch och bakverk. Bemötandet är ok, men kvaliteten på kaffet är svajig. Personalen vet inte hur en islatte skall tillverkas och mjölkdryckerna som serveras varma har alltid varit brända när jag köpt kaffe här. Lunchen ä... Visa hela »

7 nov. 2021

Jättegott fint luftig atmosfär

9 feb. 2022
27 feb. 2022
5 mars 2022