Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Blueberry Centralen

3,0 • 2 recensioner
Blueberry Centralen

Medvetna livsstilskonceptet Blueberry är känt för sina sallader, wraps och mättande "superfood smoothies". Här kan man ta en frukost, lunch eller hälsofika på plats eller plocka upp någonting i farten. Allt från detoxbollar till soppor finns att välja bland i det populära utbudet.

Se även Blueberry Grev Turegatan, Blueberry Smålandsgatan, Blueberry NK, Blueberry Fältöversten, Blueberry Glashuset, Blueberry Kungsgatan, Blueberry Lidingö Centrum

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 nov 2018

Jag är en riktig sucker för deras Eat Your Greens, det är precis vad det låter som, en grön juice som mättar och känns nyttig. Stannat till här flera gånger när jag kommer från Arlanda Express för att få lite energi.

18 sep 2015

Perfekt ställe på vägen till eller från Stockholm eller varför inte istället för frukost om du har bråttom. Fast ha inte för bråttom, väljer du en super-smoothie med massa olika gröna pulver så tar det ändå lite tid. Visa hela »