Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Blåbär

4,0
3 recensioner
Café Blåbär

För Vasastadsborna är Café Blåbär det trygga alternativet när man är sugen på en sallad eller varm rätt. Här bygger hela konceptet på att det ska vara färskt, nygjort och egenkomponerat. På vinterhalvåret häckar norra innerstadens invånare här på sina luncher och fikapauser. Om sommaren är stället det perfekta picknickstoppet med cykeln, på väg ut till Hagaparken. Café Blåbär erbjuder även catering.

Användarbilder på Café Blåbär Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Café Blåbär av Fredrik J.
  • Bild från Café Blåbär av Ida B.
  • Bild från Café Blåbär av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 sep 2019

Älskar det upplägg Blåbär har med sallader. Lokalen i sig är inte mer än två poäng, men med en stor uteservering och alternativet att ta med sig så förtjänar de en 4a.

Upplägget för just salladerna är att det finns en... Visa hela »

Listad i: Lunch
18 aug 2017

Mycket att välja på både för den som satsar på en hälsosam sallad till lunch eller för den som föredrar nåt mer rejält, som exempelvis en spenat- och fetaostfylld cannelloni. Kändes lite förvirrat och stressigt vid mitt besök dä... Visa hela »

9 jan 2019

Mysig, prisvärd ställe med mycket att välja på. Färska, nyttiga sallader och varm matt. Jättetrevlig, vänlig personal. Ganska barnvagn vänlig och jättebra för vegetarianer.