Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Flik

4,1
8 recensioner
Café Flik

På andra våningen i Gina Tricots livsstilsbutik på Götgatan hittar du butikens eget café där man kan ta en fikapaus mitt i shoppingen. Menyn består av bland annat Instagram-vänliga smoothie bowls, matiga smörgåsar och söta treats, allt med grönt och ekologiskt i fokus. Här är tanken att ge kunderna en helhetsupplevelse.

Användarbilder på Café Flik Visa alla

  • Lägg till bild
  • @teagramsweden – Bild från Café Flik av Nadia K.
  • Vegansk grekisk sallad – Bild från Café Flik av Sarah A.
  • Bild från Café Flik av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2019

Jag gillar när man går all in på ett tema, när man tydligt ser vad som erbjuds och när det också lever upp till mina förväntningar. Okej, förläningarna här var inte skyhöga, men de möttes ändå.

Cafét ligg... Visa hela »

1 dec 2018

Rosa fluffig Flik på andra våningen av Gina Tricots butik.
Super gulligt
Kaffe, kombucha, bowls och mackor, bullar, raw-fika
Allt är vego
Gullig personal
Normala priser
Fönsterplats med vy på Götgatan, bra för ppl-watching
El-och us... Visa hela »

13 dec 2019 · Uppdaterad

Var bara tvungen att testa detta stället, älskar deras jultema😍. Jag tog en winter bowl och en mojito float. Allt är jättegott och roligt dekorerat. Det tråkiga är att cafét är mitt i en Gina tricot butik och du får ingen café känsla. Om d... Visa hela »

16 sep 2020

Fint ställe med färgglad feeling - men för mig är det alltid, alltid ett stort minus när personen som jobbar bakom baren häller kanel/kakao på kaffet i mönster. Det är väldigt 1994 och även om det kan vara trendigt, förstör det smakup... Visa hela »

3 jan 2020

Okej, så blev jag lite besviken! Inte på maten, inte på personalen nej, utan mera lokalen. Jag trodde det skulle vara mer rosa än vad det faktisk är i verkligheten.

Jag åt en vegansk grekisk sallad med jordens bästa ”fetaost”. Fräsch,... Visa hela »

12 aug 2019

Väldigt mysigt och litet fik inne i en modebutik. Var där med dottern på en söndag och fick hjälp av världens gulligaste tjej som jobbar där. Allt smakade toppen. Och för den som älskar att fota kan jag starkt rekommendera detta ställe.

8 jun 2019

Hos Café Flik välkomnas man in i en rosa, drömlik miljö. Passar för en fika eller lunch. Personalen är otroligt trevlig och hjälpsam. Väldigt instagramvänligt!

20 feb 2020

Vi beställde deras PBJ Bowl , beetroot latte, yellow ginger drink och självklart deras supergoda te (TEArs roiboos med smak passionsfrukt och yoghurt). Jag måste bara säga att allting såg helt fantastiskt och Instagramvänligt ut. När det gäller smaken var de... Visa hela »