Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Flik

4,5 • 4 recensioner
Café Flik

På andra våningen i Gina Tricots livsstilsbutik på Götgatan hittar du butikens eget café där man kan ta en fikapaus mitt i shoppingen. Menyn består av bland annat Instagram-vänliga smoothie bowls, matiga smörgåsar och söta treats, allt med grönt och ekologiskt i fokus. Här är tanken att ge kunderna en helhetsupplevelse.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2019

Jag gillar när man går all in på ett tema, när man tydligt ser vad som erbjuds och när det också lever upp till mina förväntningar. Okej, förläningarna här var inte skyhöga, men de möttes ändå.

Cafét ligg... Visa hela »

1 dec 2018

Rosa fluffig Flik på andra våningen av Gina Tricots butik.

Super gulligt

Kaffe, kombucha, bowls och mackor, bullar, raw-fika

Allt är vego

Gullig personal

Normala priser

Fönsterplats med vy på Götgatan, bra fö... Visa hela »

12 aug 2019

Väldigt mysigt och litet fik inne i en modebutik. Var där med dottern på en söndag och fick hjälp av världens gulligaste tjej som jobbar där. Allt smakade toppen. Och för den som älskar att fota kan jag starkt rekommendera detta ställe.

8 jun 2019

Hos Café Flik välkomnas man in i en rosa, drömlik miljö. Passar för en fika eller lunch. Personalen är otroligt trevlig och hjälpsam. Väldigt instagramvänligt!