eller
Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Jarla

5,0 • 1 recension
Café Jarla

Café Jarla ligger intill Jarlaplan, precis vid Ellen Keys park vars grönska du kan njuta av under sommarhalvåret då de dukar upp en stor uteservering. Konceptet är enkelt, avslappnat och hemtrevligt. Hit kommer du för att äta, fika eller ta en aperitivo - italiensk afterwork.

På väggen presenteras Café Jarlas meny, en levande mix av rätter från det svenska, italienska och franska köket. Hemlagad husmanskost blandas med sallader, matpajer och grillade mackor, och det finns alltid en dagens. Bakom disken hittar du ett urval av viner, öl och klassiska drinkar.

Här kan du också ta en kaffe och smörgås eller unna dig något sött från caféets hembakade kakor och bakverk. Under aperitivon dukar de upp en italiensk buffé av plockmat: ost, charkuterier och bröd som du kan kombinera med exempelvis ett glas vin på fredagar. På helgerna serveras brunch med klassiska rätter som croque monsieur och äggröra.

I lokalen kombineras modern, skandinavisk inredning med varma toner och inslag av skinn och trä som påminner om Sydeuropa. Här kan man slå sig ner i en skinnsoffa, ta en fönsterplats och spana ut mot gatan eller hoppa upp på en barstol vid den stora köksön. Även fyrbenta vänner är välkomna som sällskap.

Café Jarla erbjuder även catering, och lokalen går att abonnera för fest och evenemang.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kan inte ge Café Jarla annat än 5 av 5 för sin kategori. Jag var här på lunch med en vän och vi tog båda "Dagens" vilket var Fisk- och Skaldjursoppa för 105 kr. Riktigt prisvärt då man fick in en riklig tallrik med med mycket fisk och... Visa hela »