Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Kladdkakan

2,3
3 recensioner
Café Kladdkakan

Café Kladdkakan är ett mysigt familjecafé med italienskt tema. Här är det skönt att gå in och sätta sig efter att man har gått omkring i trängseln en hel dag, stämningen går i äkta avslappnad Gamla stan-anda. Det serveras olika luncher med dagsvariation och på menyn finns matiga sallader med marinerade grönsaker, hälsotallrikar och grillade smörgåsar samt stora lunch-smörgåsar. Caféet har alkoholtillstånd.

Användarbilder på Café Kladdkakan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Café Kladdkakan av Maria N.
  • Bild från Café Kladdkakan av Maria N.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 aug 2019

Är långt ifrån ett cafe att prioritera. Är verkligen en turistfälla. Ligger bra till och pga det är de mycket folk oftast. Men själv går hellre några extra Steg för något prisvärt. tyvärr är kvaliten inte speciellt hög... Visa hela »

15 sep 2018

Känns ju lite tråkigt att ett café som tar stolthet för sin kladdkaka, serverar en kladdkaka som dessvärre smakar väldigt väldigt tråkigt.

Det var inget speciellt med kladdkakan, vilket är det exakta problemet. Döper man sitt café... Visa hela »

28 maj 2019

Översätt till svenska »

Stopped here for lunch , I don’t speak much Swedish so I just ordered chicken 😂. When they brought the food to the table I wasn't disappointed. It was delicious the chicken was seasoned perfectly The portion was big enough to fill you up. I think salad dressing should have been served w... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.