Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Pascal Södermalm

4,4
8 recensioner
Redigera Café Pascal Södermalm
Café Pascal Södermalm

Café Pascal har gjort succé i Vasastan och blivit ett av Stockholms mest hypade caféer. Från 2018 hittas de i Urban Delis gamla surdegsbageri i Sofo. Här ligger största fokus på fik och bageriet och du kan utan problem njuta av en kaffe med tillhörande bulle som är bakad på plats. Filialen på Södermalm har nämligen ett eget bageri, som även levererar till caféet i Vasastan.

Se även Café Pascal

Användarbilder på Café Pascal Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bullfika – Bild från Café Pascal Södermalm av Saga S.
  • Salladslunch – Bild från Café Pascal Södermalm av Saga S.
  • Den gudomliga croissanten på bild! – Bild från Café Pascal Södermalm av Caroline L.
  • Bild från Café Pascal Södermalm av Elin E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Snyggt och fräscht, trevlig personal men är det inte överhypat? Frukostmackorna är väldigt enkla och blir inte riktigt värda de kraftiga priserna; två små mackor och två läsk för 162 kr. Alltid proppat med folk dock, så det funkar ju 🤷‍... Visa hela »

23 jan 2021

Mycket goda grejer och härlig atmosfär! Dock väldigt mycket liv och rörelse! Vi satt iof precis vid in/ut gången! Väldigt goda mackor och bullar och mycket bra service!! Tycker Pascal vid Odenplan är en mysigare lokal om man ska jämföra ☀️☺️ Stort plus a... Visa hela »

5 feb 2020

Stället med det överlägset bästa kaffet. Kan inte säga att de är lika överlägsna på resten av utbudet, men kaffet alltså, toppklass. Jag passar alltid på att köpa med mig en påse bönor hem.

16 sep 2020

Detta gäng levererar Sveriges tveklöst godaste Caesarsallad. Den åker jag ofta omvägar för att köpa - sjukt häftigt med tanke på att detta är ett café!
Bakverk och kaffe håller också genomgående oerhört hög nivå... Visa hela »

24 nov 2019

Kaffe och bullarna är riktigt bra, däremot så hade dom kunnat erbjuda ett lite bättre utbud när det kommer till mat. Annars ett riktigt trevligt ställe, framförallt på sommaren när man kan sitta ute. Under vintertid är det aningen trångt i lo... Visa hela »

7 sep 2019

Favoritcafé! Croissanten med äggröra och ost är to die for, kaffet gott, miljön trendig och mysig och personalen är alltid lika trevliga. Ofta mycket folk! Enda anledningen till en 4a och inte en 5a är pga det otillförlitliga wi-fiet som för mig som ibl... Visa hela »

17 apr 2019

Super gott och trevlig personal! Go visit!

27 dec 2018

Genomgående fantastiskt cafe. Allt från kaffet, brödet till service. Världsklass.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.