Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Pascal

4,0 • 8 recensioner
Café Pascal

Bakom Café Pascal i närheten av Odenplan står tre syskon som samarbetar med mikrorosterier och får brödet levererat från ett bageri på Lilla Essingen. Ambitionerna är höga och inredningen trendriktig: barlagda tegelväggar och enkla rottingstolar. Bortsett från kaffe och sötsaker serveras mackor - bland annat grillad levain, enkla smörrebröd och veganmackor - samt soppor och sallader. Även frukostpaket. Caféet har snabbt blivit riktigt populärt och lockar inte minst 30-plusare som gärna betalar lite extra för bra råvaror.

Se även Café Pascal Södermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevligt ställe med bra utbud av fika, sallader och gott kaffe. Härlig inredning men ofta för mycket folk för mig, bäst att undvika rusningstider.

Ett av mina absoluta favoritfik i Sthlm. Riktigt goda grejer och kan sitt kaffe. Nice atmosfär, snyggt och välgjort. Stockholms bästa ceasar i min mening! Lite trist läge, men vad gör man inte för den där ceasarn alltså.

Favoritfiket i Stockholm! Välkomnade och kunnig personal som bryr sig om kunden. Bra kaffe, goda luncher - både smörgåsar och sallader mm. Fantastiskt goda kardemumma bullar. Miljön är något utöver de vanliga med framtagna tegelväggar och puts.

... Visa hela »

Inget vidare att plugga på, inga eluttag och lite dyrt kaffe. Trevlig personal, dock endast engelsktalande.

Helt klart ett av toppnotch cafeerna i Stockholm. Mitt och döttrarnas vattenhål i Vasastan. Favoritfrukosten är deras avodado macka m ägg👍🏻Enda stället där mitt kaffe blir precis som jag vill!

Snyggt, gott, trevlig atmosfär & personal. Snäppet vassare än snarlika ställen som snickarbacken, saturnus etc.