Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Pascal

3,9 • 16 recensioner
Café Pascal

Bakom Café Pascal i närheten av Odenplan står tre syskon som samarbetar med mikrorosterier och får brödet levererat från ett bageri på Lilla Essingen. Ambitionerna är höga och inredningen trendriktig: barlagda tegelväggar och enkla rottingstolar. Bortsett från kaffe och sötsaker serveras mackor - bland annat grillad levain, enkla smörrebröd och veganmackor - samt soppor och sallader. Även frukostpaket. Caféet har snabbt blivit riktigt populärt och lockar inte minst 30-plusare som gärna betalar lite extra för bra råvaror.

Se även Café Pascal Södermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 jul 2018

Absolut att det är ett snyggt ställe med god fika och lunch/frukost med bra kaffe. Men som 90% av alla ställen i Sthlm är detta ett instagram cafe, överprisat och det blir inte prisvärt. Speciellt när man inte ens kan njuta av besöket pga halva stockholm och t... Visa hela »

25 apr 2018

Pascal är hypat men det är inte för intet, för det är riktigt bra! Jag har ätit både frukost, lunch och fikat här och är lika nöjd varje gång.

Lokalen är trendig och fräsch, det ruffa betonggolvet och tegelväggarna mö... Visa hela »

Listad i: Frukost
12 sep 2017

Har ätit både frukost och lunch ett par gånger. Tycker det är bra, men generellt lite överskattat. Väldigt hyllat av många... Till frukost är min favorit deras croissant med äggröra i, och gillar även smoothien. På lunchen ligger ceasar... Visa hela »

Listad i: Bästa caféerna
4 jan 2018 · Uppdaterad

Trevligt ställe med bra utbud av fika, sallader och gott kaffe. Härlig inredning men ofta för mycket folk, så man gör bäst i att undvika rusningstider. Personalen är trevlig och menyn erbjuder dagligen olika sallader och mackor, en dagens soppa, kaffe och söt... Visa hela »

3 sep 2018

Till Café Pascal går du när du vill äta och dricka instagramvänligt! Det är väldigt svårt att hitta en bra ceasarsallad och jag tycker att Pascals ceasarsallad är bland de bästa i Stockholm. Dressingen är fyllig, kycklingen smakrik och pance... Visa hela »

18 apr 2018

Trevligt frukostställe med bra utbud av mer matiga mackor, smoothie, gott kaffe etc. Optimalt att gå dit om du är helledig en vardag och inte behöver trängas i morgonrush eller lunchrushen.

26 apr 2018

Mysigt ställe med god fika och goda sallader. Hit kommer jag igen!

26 okt 2015

Jag hade lätt kunnat skriva en kärleksförklaring till avokado på råg eftersom denna lilla enkla macka måste vara bland det svåraste att tillreda (det tog 15 minuter) och att den verkligen är värd sin vikt i guld då den ökat med 10 kr på... Visa hela »

14 sep 2015

Riktigt snygg inredning med lite NYC-vibbar och skön stämning, grymt kaffe och god mat. Något på den dyrare fronten men ett väldigt trevligt ställe.

Listad i: Frukost
16 jul 2018

Älskar Pascal! Kanske lite för perfekt och trendigt men allt de serverar är verkligen bra. Deras varmrökta lax-sallad återvänder vi för!

13 jul 2018

Antagligen sthlms bästa utbud av kaffe från några av europas mest framstående kafferosterier. Duktiga och pålästa baristor borgar för en kaffeupplevelse ut över det vanliga. Dessutom i en jävligt cool miljö som ägs och drivs av tre syskon. D... Visa hela »

18 jul 2016

Ett av mina absoluta favoritfik i Sthlm. Riktigt goda grejer och kan sitt kaffe. Nice atmosfär, snyggt och välgjort. Stockholms bästa ceasar i min mening! Lite trist läge, men vad gör man inte för den där ceasarn alltså.

23 sep 2016

Favoritfiket i Stockholm! Välkomnade och kunnig personal som bryr sig om kunden. Bra kaffe, goda luncher - både smörgåsar och sallader mm. Fantastiskt goda kardemumma bullar. Miljön är något utöver de vanliga med framtagna tegelväggar och puts. ... Visa hela »

17 jun 2017

Inget vidare att plugga på, inga eluttag och lite dyrt kaffe. Trevlig personal, dock endast engelsktalande.

23 jun 2017

Helt klart ett av toppnotch cafeerna i Stockholm. Mitt och döttrarnas vattenhål i Vasastan. Favoritfrukosten är deras avodado macka m ägg👍🏻Enda stället där mitt kaffe blir precis som jag vill!

6 dec 2015

Snyggt, gott, trevlig atmosfär & personal. Snäppet vassare än snarlika ställen som snickarbacken, saturnus etc.