Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Saturnus

3,4
12 recensioner
Redigera Café Saturnus
Café Saturnus

Saturnus är ett omtyckt café bara ett par minuters promenad ifrån Stureplan. Här sitter du i en miljö som andas franska toner med mosaikgolv, trämöbler och med världens kanske största kanelbullar. Kvalitet på allt som serveras är det som står i fokus. Förutom sötsaker erbjuds bland annat sallad, omelett och varma mackor.

Användarbilder på Café Saturnus Visa alla

  • Lägg till bild
  • Cappuccino med blåbärpaj – Bild från Café Saturnus av Madiha S.
  • Salami/brie – Bild från Café Saturnus av Louise T.
  • Prosciutto – Bild från Café Saturnus av Louise T.
  • En del av fikat – Bild från Café Saturnus av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2020

Ett av mina absolut favoritcaféer i Stockholm. Franskt, genuint och bara jättegott!

Jag har besökt Saturnus flera gånger och mitt råd är att välja sin tid när man går dit!

Det är mysigt inrett och man får känslan at... Visa hela »

28 okt 2019

Kaféet som jag hört talas om länge för det känns som om varenda människa har umgåtts här någon gång under sin ungdom. Det är även ett kafé som många influencer gärna tar sin croissant på. Jag förstår... Visa hela »

14 jan 2021

Buzzing spot fast ligger på ändå lugnare gatan inne i stan. Första intryck som man få när man stiger in så är det blåvitt klinkers på golvet och franska meny på fika och lunch med retro stil.
Ägaren och personal - super trevliga... Visa hela »

28 feb 2019

Stockholms i särklass största kanelbulle?! Mycket möjligt, det är nästan löjligt stora kanelbullar. Lite som linnébullarna i Uppsala är dessa kanelbullar större än ett vanligt huvud. Lokalen är häftigt inredd med gamla retro plåtsky... Visa hela »

10 nov 2018

Bra fika! Har ätit lunch en gång bara, också bra

26 feb 2018

mysigt cafe, goda sallader och gott fikabröd!

15 sep 2015 · Uppdaterad

Asså bullarna - stans största, perfekt för glupska bull-älskare. Gott kaffe och charmig personal som gärna bryter lite på franska. De har även trevliga luncher som tex omelett. Absolut inte super plånboksvänligt, men gott är det!

30 mar 2015

Saturnus kanske mest är ända för deras gigantiska bullar som är supergoda, men jag älskar deras varma choklad! Den är verkligen supergod en kall vinterdag! Glöm inte att du måste ha massor med grädde!
Personalen är trevlig och serviceminded. Ja... Visa hela »

Listad i: Favvocafén
10 mar 2021

Dåligt bemötande av sur personal. Iskallt inomhus, hög volym skränig musik - svindyrapriser - en kopp the, vanligt påste en liten kokoskaka 105kr.
Fick en dålig känsla och går aldrig dit igen.

10 feb 2015

På Saturnus kan du äta både frukost och lunch eller varför inte ta en fika och festa på någon av alla de fantastiska bakverk de har att erbjuda. Men cafét är ett litet sådant och är och har alltid varit väldigt populärt så vill... Visa hela »

19 apr 2017

Stockholms godaste kanelbullar!

24 mar 2018

Värsta fikan i mitt liv! Cafet var mycket svårt att hitta, efter att ha vandrat runt i stan i timmar hittar vi äntligen cafet i en liten gränd. När vi kommer dit är vi trötta och helt utsvultna, vi förväntar oss då en fantastisk fika som va vä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.