Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Sirap

3,1
15 betyg
Redigera Café Sirap

Ett klassiskt ställe att gå och fika på veckodag som helgdag är Café Sirap. Har du ingenting emot mycket folk och hög ljudvolym är det ett perfekt ställe att sitta ned med vänner, äta en god brunch och kolla på folk. Menyn är bred, men de är framförallt kända för sitt stora pannkaksutbud.

Användarbilder på Café Sirap Visa alla

  • Lägg till bild
  • Egg & Bacon Bagle – Bild från Café Sirap av David F.
  • Veggie brunch och rostad bagle – Bild från Café Sirap av David F.
  • BLT – Bild från Café Sirap av David F.
  • Bild från Café Sirap av Michaela J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 apr 2019

Jag måste varit där på enda dagen någonsin då det inte var enorm kö och orimligt mycket människor.
!Pannkakor i alla dess former är livet! Och självklart ville man testa de omtalade stället.
Pannkakorna var väl helt okej, inte dom... Visa hela »

4 feb 2015

Åt en bra och mycket prisvärd brunch på Café Sirap för ett tag sedan. Testade deras berömda american pancakes, men är fortfarande inte såld på konceptet. Stället är extremt populärt, vilket gör att man kan behöva vänta... Visa hela »

20 sep 2018

God frukost och en väldigt stor meny, det finns verkligen något för alla! Kaffet smakar bra, hämtar kaffe flera gånger i veckan för take away.
Det funkar bra att sitta och jobba här de flesta tider (inte en lördag morgon kanske).

Dock till det... Visa hela »

21 jan 2019

Blir inte fler än tre stjärnor av samma anledning som jag ser att folk har skrivit innan. Det är omöjligt att tänka sig att gå ner en helgmorgon och få bord utan att behöva slåss om det eftersom folk står och köar innan öppning utanfö... Visa hela »

Listad i: Best of brunch
19 feb 2020

Var här i helgen för första gången på väldigt länge, men det är sig likt. Fokus på pannkakor, väldigt många olika sorter, samt klassisk frukost i form av äggröror, bacon osv. Vi tog äggröra med bacon, även blåb... Visa hela »

29 jan 2020

Alltså vet inte riktigt hur jag ska beskriva stället känns som att kliva in i en gammal skolmatsal, eller så skulle man kunna säga ett försvenskat amerikanskt dinner. Trångt och skulle inte vilja lägga till mysigt för de är det inte. Långbor... Visa hela »

9 feb 2020

Var här kl 12 en söndag så självklart var det mycket folk och kö, men vi fick tag på ett bord efter drygt 10 minuter.

Inredningen är lite tråkig och kan liknas med en skolmatsal. Lokalen var väldigt trång, en vardag då det är... Visa hela »

8 okt 2019

Stockholms BÄSTA Äggröra, älskar ägg i alla dess former och jag har faktiskt aldrig smakat en bättre äggröra👌 De amerikanska pannkakorna är det heller inget fel på😋 Enda nackdelen är lokalen, stengolvet och taket gör att ljudnivån ä... Visa hela »

27 feb 2022

Katastrof! Dålig service och maten tog otroligt lång tid för något så simpelt, inte e ursäkt heller. Jag rekommenderar ingen att gå hit.

30 mar 2015

Jag gillar café sirap, deras koncept är enkelt, du beställer det du ska ha i kassan så ropar dom upp ditt nummer. Som snabbmat fast med äggröra och american pancakes. Maten är god, du kan välja mellan olika brunchtallrikar eller pannkakor på amerikans... Visa hela »

15 sep 2018

Lördagsbrunch med sambo. Då menyn erbjuder väldigt mycket olika saker och därmed olika smaker valde vi att beställa in något att dela på och även varsin rätt. Jag beställde in French toast med kanel, blåbär och pekannötter - ruskig... Visa hela »

6 jun 2019

Den mest prisvärda frukosten i Stockholm.

Första gången jag var här var det otroligt lite folk. Jag var där ca. en timma innan de stängde. Fick då maten väldigt snabbt. En annan gång som jag var här var det betydligt mycket mer folk - me... Visa hela »

15 dec 2018

Bästa pannkakorna jag ätit. Brunchpakets-konceptet är spot on. Lite bullrig lokal, men kommer definitivt komma tillbaka!

14 feb 2016

Prövade deras pannkakor som jag helt klart tänker beställa igen så snart jag får tillfälle. Lördagarnas Brunch-rush är väldigt påtaglig, hit vallfärdar folk.

7 nov 2019

Missa inte dom amerikanska pannkakorna så goda, ett tips är att vara här tidigt på morgonen då är det lugnt och mysigt att sitta här.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.