Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Caffè Ugo espressobar

4,3
3 recensioner
Caffè Ugo espressobar

Caffè Ugo är en liten och avslappnad espressobar med genuina italienska inslag, omtalad för just sin goda espresso. Olikt något annat café i Sverige importerar de sitt kaffe direkt från San Remo i Italien, från kaffemärket Elena som vedugnsrostar sina kaffebönor för att få fram en len och mjuk arom. Hit kommer gästerna även för att få en lugn, hemtrevlig stund.

Caffè Ugo är beläget på Kungsholmen och känt för sina excellenta kaffedrycker. Menyn ser ut precis som på en italiensk espressobar med olika italienska sallader, mackor och sötsaker. Frukosten erbjuder förutom en fralla fylld med godsaker till cappucinon en italiensk motsvarighet till croissanten: en cornetto fylld med exempelvis gruyèreost och prosciutto.

Både kaffet och atmosfären bjuder in till återbesök och här hittar man ofta stammisar. Gällande sittplatser finns det både en loungedel och en mer livfull barsektion att välja på, beroende på om du är där för ett besök i farten eller en längre vistelse. Lokalen är modernt inredd och även utrustad med en rejäl AC-anläggning, något som vi inte är allt för bortskämda med i Stockholm.

Juletid fylls kaffebaren upp med alla möjliga italienska julfavoriter, som panettone, torrone och chokladpraliner.

Användarbilder på Caffè Ugo espressobar

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jun 2018

Trevlig personal och god kaffe!

26 sep 2016

Mycket bra och trevlig espressobar på Kungsholmen. Riktigt god espresso med härlig arom. Kaffebönorna är direkt importerade från San Remo Italiem. Välkomnade och duktig personal. Rekommenderar stark!

15 sep 2016

Grymt god Latte och fantastisk ost och skink croissant😍

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.