Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Crème Nybrogatan

4,0 • 5 recensioner
Crème Nybrogatan

På Nybrogatan ligger detta café som erbjuder såväl mackor och bakelser som medelhavsmat och ett stort utbud av viner. Här kan du sitta med laptopen och koppla av med en kaffe, om du inte kommer mitt i lunchrusningen, för då är det full fart. Klientelet består av allt från skolungdomar till skådespelare och reklamfolk.

Se även Crème Gärdet, Bistro Crème, Crème Glashuset

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2019

Classy, snyggt och uteservering - vad mer kan man begära?

Jag var endast här på en kaffe med en kompis men blev riktigt sugen på att ta in en lunch då det såg väldigt gott ut. Gillar man att sitta och spana på snyggt uppklädda människor... Visa hela »

25 okt 2018

Brunch
Ser väldigt classy och fint ut när man kommer in. Vit marmor, guldiga detaljer......men allt som glimmar är inte guld.
Stället fylls på väldigt snabbt. Lite blandad klientel men "fina" damer och sedan tjejkompisarna som bara mååå... Visa hela »

8 apr 2015

Grymt café med bra mat. Jag brukar ta deras clubmacka, den är superbra! Mycket mat till ett bra pris. Personalen är glad och charmig, fick en cappuccino medans jag väntade på min mat som dröjde. Det är service.

26 dec 2018

Superbra mat, åt deras ”Steak Minute” till lunch och det var väldigt bra sås samt mört och gott kött. Pommes fritesen var krispiga och goda, mycket pommes dessutom.
Bearnaisesåsen var väldigt god också, precis som den ska vara.
Vä... Visa hela »

1 feb 2017

Så bra alla tider på dygnet - brunch, lunch, middag och drinkar när det passar dig.
Fantastiskt härlig personal, alltid glad och bidrar med en härlig stämning.