Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eat Your Garden

5,0
2 betyg
Redigera Eat Your Garden
Eat Your Garden

Eat Your Garden är en växtbaserad, glutenfri lunchbutik i närheten av Stureplan som erbjuder färdiga lunchlådor och hemgjorda delikatesser, bröd och bakverk. Här kan du även beställa hållbar catering i form av exempelvis frukost, lunch, fika eller buffémat.

På Brahegatan 9 hittar du Eat Your Garden, ett koncept som genomsyras av hållbarhet, miljö och välmående. Här lagar man plantbaserad mat och använder sig av lokalproducerade och ekologiska råvaror i största möjliga mån. Tanken är att inspirera till ett grönare och skönare liv, men också att visa att det inte behöver vara komplicerat med växtbaserad mat. Utbudet är helt veganskt och fritt från gluten och raffinerat socker. Här ingår hälsosamma rätter som innehåller en bred mix av grönsaker, frukter, rotsaker, nötter och fröer. Allt för att måltiderna ska ge ett så brett näringsutbud som möjligt.

I den lilla lokalen möts man av pinnstolar och gröna växter. För den som vill finns det möjlighet att äta lunch på plats, men det går även att hämta med sin mat. På menyn hittar du bland annat rätter som matig sallad, indisk gryta, chili sin carne och varm soppa, men också näringsrika bakverk såsom raw chocolate ball och bovetefrallor. Även kombucha och andra energigivande drycker serveras. Från delidisken kan du dessutom handla med dig fröknäcke, hummus och andra hemgjorda delikatesser. För dig som vill ha catering erbjuds allt från frukostar till lunchlådor, fika och bufféer, och det går även att få klimatsmart leverans.

Användarbilder på Eat Your Garden Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 feb 2021

Bästa veganmaten! Älskar era vårrullar, alla fräscha sallader och bowls 😍 hinner inte alltid dit under lunchtid, hoppas på fler besök under våren⭐

16 feb 2021

Så god och fräsch mat