Edsvikens Piazza & Gelateria Sollentuna

4,8
8 betyg
Redigera Edsvikens Piazza & Gelateria Sollentuna

Edsvikens Piazza & Gelateria är en familjedriven liten glassbar och restaurang som gör gelato och sorbet på plats. Bland lunchrätterna hittas bland annat sallader som görs à la minute och kan ätas på plats eller hämtas med.

Bakom denna piazza och gelateria står en utbildad gelatomästare med stort intresse för mat, människor och god service. Ambitionen är ett dela med sig av allt hon kan, och ge sina kunder en minnesvärd smakupplevelse som försätter alla sinnen i Italien. All mat som Edsvikens Piazza & Gelateria gör tillagas från grunden, kan ätas på plats, hämtas upp eller beställas till kontoret.

Att besöka Edsvikens Piazza & Gelateria ska vara som att komma hem och landa i vardagsrummet, det är i alla fall vad grundaren strävar efter. Här ska det helst vara fullt av människor i olika konstellationer och sällskap som alla vill njuta av god mat i gott sällskap. På menyn hittar du exempelvis sallader och flatbread – en typ av pizza med olika toppings.

Grundaren har stor erfarenhet av gelato, så den hemgjorda glassen får givetvis ta stor plats. Utbudet av gelato och sorbet varierar från dag till dag, med smaker som pistage, mango och choklad.

Edsvikens Piazza & Gelateria ligger i ett villaområde nära vattnet och Helenelund pendelstation. Här kan du slå dig ner inomhus, på den inglasade terrassen eller på den stora uteserveringen. Vill du njuta av deras glass på annan plats kan du även beställa den på La Perla, Scarpetta, Michelangelo och Bistro Marie.

Se även Edsvikens Piazza & Gelateria Oxstallet

Användarbilder på Edsvikens Piazza & Gelateria Sollentuna Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Edsvikens Piazza & Gelateria Sollentuna av Mia N.
  • Fredagsrosé 💕 – Bild från Edsvikens Piazza & Gelateria Sollentuna av Angelica S.
  • Bild från Edsvikens Piazza & Gelateria Sollentuna av Netasha N.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 maj 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag hade Chevre sallad och det var fantastik! Uteplatsen är stor och vacker perfekt för sommarkvällar eller lunch. Jag älskar hur de dekorerade insidan. Jag rekommenderar definitivt.

30 maj 2022

Sollentunas pärla! Magiskt god glass och härliga middagar med bubbel & mys🥂 servicen är fantastisk😘

30 maj 2022 · Uppdaterad

Det mest genuina o mysiga stället i Sollis med den bästa glassen i stan!

16 maj 2022

Bästa glassen och fantastiskt god mat

1 jun 2022

Bästa gelaton i stan! Äkta ingredienser och skapad med passione!
Massor av gott på menyn, finns något för alla. Dessutom supertrevlig atmosfär och toppservice! Kan bara varmt rekommendera 👍🏼

12 jul 2022

Underbart ställe med fantastisk personal och Sveriges i särklass bästa glass! Åk hit!

16 jun 2022

Om man beställer macciato, så vore det bra om ni frågade vilken sort, eftersom ni tydligen har två. Nu fick vi lattevarianten och det var "bara" mjölk!

30 maj 2022