Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fåfängan

2,8
9 recensioner
Redigera Fåfängan
Fåfängan

Fåfängan vilar med sin anrika historia och makalösa utsikt högt uppe på en klippa, som förr kallades Danviksberget även senare Klockstapelbacken och idag Fåfängan. Kanske är det just fragmenten vy, legend och atmosfär som bidragit till att restaurangen med tiden blivit en äkta stockholmspärla.

Användarbilder på Fåfängan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Besvikelse – Bild från Fåfängan av Ena B.
  • Bild från Fåfängan av Anna B.
  • Bild från Fåfängan av Anna B.
  • Bild från Fåfängan av Anna B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 mar 2019

Magisk utsikt över Stockholms inlopp. Okej brunch. Ombyggnad pågår. Ny satsning sommaren 2019.

16 jun 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har hört mycket gott och ont om det här stället. Min far var mycket tveksam till att gå hit när jag föreslog det. Men jag har hört att de gjorde dig bord sida pannkakor på beställning så det var mitt försäljningsargument för att... Visa hela »

23 sep 2020

Katastrof brunch! I söndags var jag på brunch med min familj. Jag hade länge velat gå hit och prova maten men blev så besviken. Brunchen va väldigt dålig och då menar jag att utbudet var väldigt smaklöst och lite. Jag hade kunnat bjuda på... Visa hela »

6 jun 2016

Trevligt, bra utsikt och god lunch. Mysig utflykt en sommardag!

22 apr 2019

Ny ägare BankOmat sedan 2019. Recension angående påskbuffén! Bra påskmat med olika variationer. Det ingick ett glas smoothie på menyn, vilket alltid är trevligt när det bjuds på någon sorts dryck. Här var det också kö. De hade... Visa hela »

15 dec 2019

Testade julbord. Vällagad god mat i buffén, bra påfyllt.
Fin utsikt men ”lokalen” eller tältet som vi satt i var tråkigt inredd med bland annat klappstolar som inte var särskilt bekväma att sitta på. När vi kom fick vi vänta lä... Visa hela »

13 apr 2019

Var på skaldjurbuffet. Bra utbud, men havskräftorna var tillagade som vanliga kräftor. Tycker bättre om naturell :)

29 apr 2019

Tyvärr riktigt trött ställe som de nya ägarna endast använder till att tjäna pengar på. Gästerna kommer i prio 2. Vi hade bokat bord för brunch för flertalet personer och blev placerade i ett kallt avskilt tält. Har endast ett fåtal fasta... Visa hela »

9 maj 2016

Vi hade vårt bröllop på Fåfängan för några år sedan och fick fantastiskt fina dekorationer/blommor, tillmötesgående personal, utmärkt plockmat och en makalös utsikt över inloppet en helt vindstilla kväll i början av sep... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

14 sep 2017

Skaldjursveckorna på Fåfängan är världsklass. bra. Boka och njut av utsikten och det stora utbudet av skaldjur.

11 jun 2017

Oerhört besviken. variationen på maten och kvalitén på den var fullständigt undermålig. Allting är halvfabrikat och lite halvgammalt med ett segt tuggmotstånd. Till och med kaffet var dåligt. Enda behållningen var plättarna och glassen... Visa hela »

17 apr 2016

Fin utsikt men inte så mycket mer.

22 mar 2016

Efter ett besök på fåfängan var man väldigt besviken. I särklass den sämsta brunchen jag varit på! Dålig mat, litet utbud. Service? fanns knappt skulle jag säga. Det får en stjärna och det är för utsikten..
Skulle jag gå... Visa hela »

19 sep 2016

Vilka skaldjur! Har alltid gillat Fåfängan och bestämde mig för att prova deras skaldjur trots att det kostar, och herrejösses jag rullade ner för berget. Tror de gick back på mig så många ostron klämde jag i mig. Härligt stämning och f... Visa hela »

30 dec 2015

Utsikten, maten, servicen och kort och gott riktigt mysigt. Rekommenderas!

21 maj 2016

Inte OK. Kommer dit och man får sitta i tält på parkbänk med flera sällskap än sitt eget. Står inget på hemsidan eller annan info. Såg ut som en dålig studentbjudning.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.