Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fabrique Odengatan

3,0
2 recensioner
Fabrique Odengatan

Stenugnsbageriet Fabrique har med åren blivit en riktig bagerifavorit i Stockholm. Under helgerna fylls butikerna upp av en bred publik som tar en kaffe på plats eller köper med sig favoritsurdegslimpan hem till frukostbordet. Mest känt är Fabriques enorma surdegsbröd, men mängder av färska bakverk fyller också disken.

Se även Fabrique Drottninggatan, Fabrique Götgatsbacken, Fabrique Rosenlundsgatan, Fabrique Fridhemsplan, Fabrique Hornstull, Fabrique Humlegårdsgatan, Fabrique Nybrogatan, Fabrique Odenplan, Fabrique Scheelegatan, Fabrique Gamla stan, Fabrique Centralstation, Fabrique Fleminggatan, Fabrique Klarabergsgatan, Fabrique Sankt Eriksplan, Fabrique Skanstull, Fabrique Vasagatan, Fabrique Kungsgatan, Fabrique Sergel

Användarbilder på Fabrique Odengatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Fabrique Odengatan av Ida B.
  • Bild från Fabrique Odengatan av Ida B.
  • Bild från Fabrique Odengatan av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2019

Ett bra fabrique helt klart, trevlig personal och gott kaffe. Få sittplatser men gött.

24 sep 2019

Fabrique är alltid ett säkert kort! Väldigt gott fikabröd, kaffe och smörgåsar. Just detta Fabrique är ganska omysigt, det är mer "handla på vägen hem"-känsla. Men har suttit kvar här en gång och man sitter inte länge... Visa hela »