Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fabrique Odengatan

2,0
4 recensioner
Fabrique Odengatan

Stenugnsbageriet Fabrique har med åren blivit en riktig bagerifavorit i Stockholm. Under helgerna fylls butikerna upp av en bred publik som tar en kaffe på plats eller köper med sig favoritsurdegslimpan hem till frukostbordet. Mest känt är Fabriques enorma surdegsbröd, men mängder av färska bakverk fyller också disken.

Se även Fabrique Drottninggatan, Fabrique Götgatsbacken, Fabrique Rosenlundsgatan, Fabrique Fridhemsplan, Fabrique Hornstull, Fabrique Humlegårdsgatan, Fabrique Nybrogatan, Fabrique Odenplan, Fabrique Scheelegatan, Fabrique Gamla stan, Fabrique Centralstation, Fabrique Fleminggatan, Fabrique Klarabergsgatan, Fabrique Sankt Eriksplan, Fabrique Skanstull, Fabrique Vasagatan, Fabrique Kungsgatan, Fabrique Sergel

Användarbilder på Fabrique Odengatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Fabrique Odengatan av Ida B.
  • Bild från Fabrique Odengatan av Ida B.
  • Bild från Fabrique Odengatan av Ida B.
  • Bild från Fabrique Odengatan av Hanna H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
23 aug 2019

Ett bra fabrique helt klart, trevlig personal och gott kaffe. Få sittplatser men gött.

24 sep 2019

Fabrique är alltid ett säkert kort! Väldigt gott fikabröd, kaffe och smörgåsar. Just detta Fabrique är ganska omysigt, det är mer "handla på vägen hem"-känsla. Men har suttit kvar här en gång och man sitter inte länge... Visa hela »

31 dec 2020

Mycket tråkigt bemötande på Nyårsaftons morgon, endast en kund, en personal i kassan som var superstressad och väldigt oproffsig i sitt bemötande av kunden. Har aldrig klagat förut och är ej den som klagar på service i vanliga fall.

16 feb 2021

Köpte tre semlor idag på semmeldagen. Tyvärr de sämsta semlor jag någonsin satt tänderna i. En degig bulle helt utan sötma och en gräddklick helt utan smak. Vad är detta - en misslyckad hälsosemla eller vad?
Trist

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.